BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Pudzian górą...!!!!
Autor Wiadomo
Adamus 

Doczy: 04 Lis 2008
Skd: Warszawa
Wysany: 2009-12-12, 15:35   

Najman duzo szczekał a gowno zrobil.
Jak juz specjalisci oceniali waga duzego znaczenia nie ma zwlaszcza w mma to nie boks, w mma liczy sie technika,jeden szot bruce leee i po walce.Natomiast nie tlumaczmy wszystko tak bo mial wieksza mase.
To ze najman jest chudy jego problem to kategoria ciezka i nikt mu nie zabrania przytyć.

Natomiast warto zwrocic uwage nie tylko na mase ale też na szybkosc pudziana - dla mnie gosc rewelacyjny , bardoz szybko sie uczy i nie obija sie na treningach zrobil duze postepy.

Wy odrazu chcecie mu stawiac mistrza swiata - poczekajmy pudzian dopiero stoczyl jedną walke i klase pokazał.

Natomiast lowkicki wymiatały, najman uciekal jak szmata a jak wiadomo najlepsza obrona jest atak.
Ostatnio zmieniony przez Adamus 2009-12-12, 15:36, w caoci zmieniany 1 raz  

metaldaw 
Emigrant

Pomg: 14 razy
Doczy: 01 Cze 2005
Skd: Glasgow
Wysany: 2009-12-12, 15:47   

pajac najman dostał to o co się prosił... marny z niego bokser to i jeszcze marniej musiał ty wypaść, i tak miał szczęście że mu sędzia życie ocalił...

a Pudzian - zrobił swoje i tyle... zaskakująco szybki się okazał i jego wartość poznamy dopiero jak się zmierzy z kimś dobrym a nie takim marnym pajacem

http://metaldaw.posadzdrzewo.pl

pudzian 
upalacz

Doczy: 09 Gru 2004
Skd: Nałeczów
Wysany: 2009-12-12, 17:49   

:mg: i wszystko wtym temacie pozdro :roll:

Grzesiek2290 
fck vanos!

Pomg: 13 razy
Doczy: 01 Wrz 2008
Skd: B-stok
Wysany: 2009-12-12, 18:19   

Teraz Pudzian musi wziąć sie solidnie za treningi techniczne i trochę samodyscypliny i opanowania w sobie znaleźć.

Bo jak będzie coś typu Brock Lesnar vs. Mariusz Pudzianowski i obaj rzucą sie na siebie z taka furią to albo 2 zgony albo połowa torwaru będzie musiała ich rozdzielać :lol:

tak btw. to Lesnar mimo wagi i postury godnej Pudziana technicznie jest pro i daleko ,daleko przed Polakiem.

MaxxxS 

Pomg: 8 razy
Doczy: 24 Lip 2009
Skd: Warszawa
Wysany: 2009-12-12, 18:57   

quote="Adamus"]
Jak juz specjalisci oceniali waga duzego znaczenia nie ma zwlaszcza w mma to nie boks, w mma liczy sie technika,jeden szot bruce leee i po walce.[/quote]
hmmm.. nie jestem specjalista a w tej walce za grosz techniki nie widzałem. Gdyby nie masa Pudziana jego lowkick'i nie zamiatały by Najmana.
W twojej wypowiedzi widze to ze chcesz powiedziec ze w baoksie nie chodzi o technike? Podważasz podstawy tego sportu.
Tak czy siak gratuluje Pudzianowi debiutu w którym oklepał innego debiutanta!!
Obawiam sie ze Pudzian nigdy nie bedzie walczył z zawodnikiem typu Brock Lesnar. on walczy w US MMA wiec Pudzian musiałby przejsc drug-test. Brock takze nie mogłby przyjechac do Polski walczyc z Pudzianem bo musiałby roziązać kontrakt z US MMA.

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2009-12-12, 21:05   

Pudzian młody jest :) jeszcze potrenuje, kilka walk zaliczy i będzie git. 30-32 to nalepszy wydolnościowo wiek dla faceta, a maratończycy nawet osiągają sukcesy przy 40tce.

Walka się szybciutko zakończyła, bo nie mogło być inaczej. Przy Najmanie Pudzian to zwierzę. Co prawda przypominało to trochę napier.... w barze lub dyskotece, ale efekt odniosło i to jest ważne.

Musi nabrać doświadczenia (walki, walki, walki) i techniki. Jak będzie w tarapatach raz czy dwa to się szybciutko nauczy, bo choć nie jest inteligencikiem to postępy robi diabelnie dobre.

Z Brockiem by może i przegrał, ale wszystkie ważniejsze portale MMA na świecie są pod dużym wrażeniem jego walki. Jak wygra kilka walk Brock sam do niego zadzwoni :D

W MMA trzeb umieć trochę wszystkiego, bo jak sami wczoraj widzieliście - polski Submission wrestler oberwał mocno od boksera, który umial też co nieco w parterze, a Daniel rękoma młócić nie bardzo potrafił, Muay-thaiowiec (też Polak) przegrał z grubym małym zapaśnikiem ze Stanów, mimo, że potrafi i nieźle kopnąć i strzelić z pięści.

Okrutny sport, ale ciekawy, bo przecież jeszcze jak tego nie było w Polsce człowiek się zastanawiał kto by dostał gdyby stanął karateka z bokserem :roll:

Pudziana trzeba ociosać i wejdzie klinem w środowisko - mówię Wam :!:

G-R-Z-E-Ś 

Pomg: 2 razy
Doczy: 22 Mar 2007
Skd: Kraków N-H
Wysany: 2009-12-12, 21:13   

Masz rację Pudzian musi się jeszcze dużo nauczyć i trochę walk stoczyć , jest silny szybki i może dużo nawojować w MMA

To może być jego druga dyscyplina

Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA :(

Teraz jest WRANGLER , Cooper S, E81 118i :P

528_driver 
Kierownik Karuzeli

Pomg: 5 razy
Doczy: 06 Mar 2007
Skd: Essen (Rzesza)
Wysany: 2009-12-12, 22:22   

heh no z tym Powerem w lapach to moze duzo wywalczyc,pozatym z tego co sie orientuje to jest qrewnie zdyscyplinowany i dazy za wszelka cene do perfekcji czyli....sukces gwarantowany...
ehh jak by sie ten sedzia to Pudzian by tego klauna zatlukl ...

Grzesiek2290 
fck vanos!

Pomg: 13 razy
Doczy: 01 Wrz 2008
Skd: B-stok
Wysany: 2009-12-12, 22:31   

Cytat:
Z Brockiem by może i przegrał, ale wszystkie ważniejsze portale MMA na świecie są pod dużym wrażeniem jego walki. Jak wygra kilka walk Brock sam do niego zadzwoni :D

Jak wyzdrowieje i znów wróci do treningów. Bo ostatnio czytałem że jakiejś nieciekawej choroby się nabawił. :/

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2009-12-13, 10:29   

wiem, wiem, póki co się leczy...

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw