Najman duzo szczekał a gowno zrobil.
Jak juz specjalisci oceniali waga duzego znaczenia nie ma zwlaszcza w mma to nie boks, w mma liczy sie technika,jeden szot bruce leee i po walce.Natomiast nie tlumaczmy wszystko tak bo mial wieksza mase.
To ze najman jest chudy jego problem to kategoria ciezka i nikt mu nie zabrania przytyć.
Natomiast warto zwrocic uwage nie tylko na mase ale też na szybkosc pudziana - dla mnie gosc rewelacyjny , bardoz szybko sie uczy i nie obija sie na treningach zrobil duze postepy.
Wy odrazu chcecie mu stawiac mistrza swiata - poczekajmy pudzian dopiero stoczyl jedną walke i klase pokazał.
Natomiast lowkicki wymiatały, najman uciekal jak szmata a jak wiadomo najlepsza obrona jest atak.
_________________ Była: mx-5 NA
Była: 325 sedan szpera
Jest: 323i coupe
Ostatnio zmieniony przez Adamus 2009-12-12, 15:36, w caoci zmieniany 1 raz
pajac najman dostał to o co się prosił... marny z niego bokser to i jeszcze marniej musiał ty wypaść, i tak miał szczęście że mu sędzia życie ocalił...
a Pudzian - zrobił swoje i tyle... zaskakująco szybki się okazał i jego wartość poznamy dopiero jak się zmierzy z kimś dobrym a nie takim marnym pajacem
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
Teraz Pudzian musi wziąć sie solidnie za treningi techniczne i trochę samodyscypliny i opanowania w sobie znaleźć.
Bo jak będzie coś typu Brock Lesnar vs. Mariusz Pudzianowski i obaj rzucą sie na siebie z taka furią to albo 2 zgony albo połowa torwaru będzie musiała ich rozdzielać
tak btw. to Lesnar mimo wagi i postury godnej Pudziana technicznie jest pro i daleko ,daleko przed Polakiem.
quote="Adamus"]
Jak juz specjalisci oceniali waga duzego znaczenia nie ma zwlaszcza w mma to nie boks, w mma liczy sie technika,jeden szot bruce leee i po walce.[/quote]
hmmm.. nie jestem specjalista a w tej walce za grosz techniki nie widzałem. Gdyby nie masa Pudziana jego lowkick'i nie zamiatały by Najmana.
W twojej wypowiedzi widze to ze chcesz powiedziec ze w baoksie nie chodzi o technike? Podważasz podstawy tego sportu.
Tak czy siak gratuluje Pudzianowi debiutu w którym oklepał innego debiutanta!!
Obawiam sie ze Pudzian nigdy nie bedzie walczył z zawodnikiem typu Brock Lesnar. on walczy w US MMA wiec Pudzian musiałby przejsc drug-test. Brock takze nie mogłby przyjechac do Polski walczyc z Pudzianem bo musiałby roziązać kontrakt z US MMA.
Pudzian młody jest jeszcze potrenuje, kilka walk zaliczy i będzie git. 30-32 to nalepszy wydolnościowo wiek dla faceta, a maratończycy nawet osiągają sukcesy przy 40tce.
Walka się szybciutko zakończyła, bo nie mogło być inaczej. Przy Najmanie Pudzian to zwierzę. Co prawda przypominało to trochę napier.... w barze lub dyskotece, ale efekt odniosło i to jest ważne.
Musi nabrać doświadczenia (walki, walki, walki) i techniki. Jak będzie w tarapatach raz czy dwa to się szybciutko nauczy, bo choć nie jest inteligencikiem to postępy robi diabelnie dobre.
Z Brockiem by może i przegrał, ale wszystkie ważniejsze portale MMA na świecie są pod dużym wrażeniem jego walki. Jak wygra kilka walk Brock sam do niego zadzwoni
W MMA trzeb umieć trochę wszystkiego, bo jak sami wczoraj widzieliście - polski Submission wrestler oberwał mocno od boksera, który umial też co nieco w parterze, a Daniel rękoma młócić nie bardzo potrafił, Muay-thaiowiec (też Polak) przegrał z grubym małym zapaśnikiem ze Stanów, mimo, że potrafi i nieźle kopnąć i strzelić z pięści.
Okrutny sport, ale ciekawy, bo przecież jeszcze jak tego nie było w Polsce człowiek się zastanawiał kto by dostał gdyby stanął karateka z bokserem
Pudziana trzeba ociosać i wejdzie klinem w środowisko - mówię Wam
Masz rację Pudzian musi się jeszcze dużo nauczyć i trochę walk stoczyć , jest silny szybki i może dużo nawojować w MMA
To może być jego druga dyscyplina
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Pomg: 5 razy Doczy: 06 Mar 2007 Skd: Essen (Rzesza)
Wysany: 2009-12-12, 22:22
heh no z tym Powerem w lapach to moze duzo wywalczyc,pozatym z tego co sie orientuje to jest qrewnie zdyscyplinowany i dazy za wszelka cene do perfekcji czyli....sukces gwarantowany...
ehh jak by sie ten sedzia to Pudzian by tego klauna zatlukl ...
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Z Brockiem by może i przegrał, ale wszystkie ważniejsze portale MMA na świecie są pod dużym wrażeniem jego walki. Jak wygra kilka walk Brock sam do niego zadzwoni
Jak wyzdrowieje i znów wróci do treningów. Bo ostatnio czytałem że jakiejś nieciekawej choroby się nabawił.