Sprawa przykra ale jak psize bono nie popusc teraz.... Jesli to iveco to byl samochod ktory mial ci przynosic dochodo toj estes w stanie od ubezpieczalni wyciagnac kase ktora pokryje koszta utraconych przychodow (a nie tylko na naprawe/kasacje pojazdu). Ogolnie sprawa lipna ale mam nadzieje ze sie dobrze w skonczy.
nie przyjemna sprawa wracaj do zdrowia a zeby sie nie meczyc z lazeniem po sadach itd wybierz sie do firmy ktora wyciaga kase od ubezpieczyciela który zawinil w wypadku , znajomy tak zrobil co prawda firma sciaga bodaj 10% z tego co wyciagnie ale sam bys od nich tego nie wyciagnal a kasa jest nie mala jak za takie obrazenia jeszcze raz szybkiego powrotu do zdrowia bo to teraz najwazniejsze
_________________ nisko, ciemno, szeroko - tego szukam w E34 ...
i pomyśleć że godzinę później przejeżdżałem tamtędy i widziałem auto na słupie.... pomyślałem sobie "ale ktoś zapier.... , ciekawe czy pasażer żyje" , przez myśl mi nie przeszło że to ty, dopiero 30 minut potem dzwoni do mnie HighTech i mi mówi co i jak.... trzeba było dzwonić to bym się zatrzymał i jakoś pomogł, dobrze ze tak to sie skończyło bo auto skasowane !
powrotu do zdrowia życzę
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, wiem co to znaczy z doświadczenia. Patrzac na fotki... stary szczęście w nieszcześciu, że trafiłeś prawą stroną i nikt nie siadział obok.
Jeszcze raz powrotu do zdrowia, żadna kasa z ubezpieczenia nie pokrywa szkód na zdrowiu...
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Pomg: 3 razy Doczy: 07 Maj 2007 Skd: Nowy Dwór Mazowiecki
Wysany: 2009-12-09, 09:07
Tak wygladała kabina w srodku. Wszystko znalazło sie na mojej nodze. Nie było miejsca żeby palec tak wcisnąć a znajdowała się tam moja noga... Kierownica dotknęła fotela na którym siedziałem. I wszystkie zegary miałem na kolanach.
Pomg: 3 razy Doczy: 07 Maj 2007 Skd: Nowy Dwór Mazowiecki
Wysany: 2009-12-09, 17:23
Mam wyniki. Z kolanem wszystko ok. Jutro jeszcze USG bo jak narazie tylko prześwietlenie miałem. Teraz się dowiem jak reszta części kolana wygląda. Mam nadzieje że żadnych groźniejszych uszkodzeń nie będzie. Z szyją wszystko Ok a nos pęknięty...