ostatnio siedzę w pracy a szef klnie pod nosem cyt" cholera co wbiję w google e30 to wyskakują same beemki " kon cyt.... dodam, że szef szukał parametrów technicznych pustaka szklanego , hie hie
_________________ ... umysły marne potępiają wszystko co przechodzi ich miarę ...
he,he...wyobrażam sobie reakcje szefa...a tak na marginesie nie wiedziałem że symbol e30 to jakiś szklany pustak...no cóż człowiek uczy się całe życie...
Nawiążę jeszcze dialog do autora tego postu - MarcinekDBC. Jesteś widzę jeszcze młodą osobą i nie chciałbym aby twoi rodzice zeskrobywali cię z jakiegoś słupa...Nie chcę umniejszać twoich umiejętności za kółkiem, ale jeśli nie jeździłeś jeszcze tylno-napędowcem to szczerze radzę daj sobie spokój ze swap'em. Kup jakiegoś is-a czy 2,0 i też polatasz...na pewno bezpieczniej dla siebie i innych użytkowników naszych pięknych polskich "autostrad"...
gawlak01 Poszukaj zanim napiszesz !!! BoMogęWszystko
Doczy: 17 Lis 2009 Skd: Chocianów
Wysany: 2009-12-06, 17:12
witam panowie od czasu gdy paliłem gumę a to tylko ok 3 sekund auto chodzi jak maluch gdy się rozpędzam auto dostaje takich drgań ze masakra czy dyfer sie sypie pomocy MASAKRA
Pomg: 11 razy Doczy: 24 Gru 2006 Skd: Stalowa Wola/Kraków
Wysany: 2009-12-06, 21:31
To nie jest śmieszne tylko żałosne. Zrób sobie chłopie kartę rowerową, potem prawko i doedukuj się nieco na temat motoryzacji (o BMW nie wspomnę), a wtedy może nikt nie będzie Ci pisał, że jesteś śmieszny... Do tego czasu czytaj uważnie forum i nie udzielaj się zbytnio, bo nikt nie będzie Cię traktował poważnie (i będzie miał rację).
[ Dodano: 2009-12-06, 21:33 ]
MarcinekDBC napisa/a:
Dużo wiem o silnikach ale co to jest swap
To mi jeszcze nie daje spokoju. Umieram z ciekawości co takiego wiesz na temat silników-myślę, że nie tylko ja chętnie poczytam
Umieram z ciekawości co takiego wiesz na temat silników-myślę, że nie tylko ja chętnie poczytam
ano pewnie wie to, że niektóre auta maja zapasowy silnik w bagażniku jak np. 126p i że silniki są silne i że gdzieś tam się jakieś konie zaprzęga, a czasem nawet barany... i że silnik to właściwie nie wiadomo po co jest bo tylko zwiększa masę auta
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
to nie miało być śmieszne !
jeżeli ktoś jest na tyle mało rozgarnięty , żeby zadawać takie pytanie w dziale o swapie , to może nie wie że mu opona się skończyła .
Twoje pytanie wcale mnie nie zdziwiło , bo często się zdarza że młoda osoba nie wie co to jest.
Generalnie lubię osoby które zadają pytania bo chcą się czegoś nauczyć , i nie mam nic przeciwko temu . Jednak dziwię się twojemu ojcu że wyraża zgodę na tak mocne auto dla młodego kierowcy . Tylni napęd + duża moc + niewprawiony kierowca często źle się kończą .
Później piszą na "szmaterii" kolejne bmw zatrzymało sie się na drzewie i zginęli młodzi ludzie .
gatun0:
Później piszą na "szmaterii" kolejne bmw zatrzymało sie się na drzewie i zginęli młodzi ludzie .
Niestety takie są realia i zazwyczaj się tak kończy...szkoda tylko że właśnie tacy kierowcy wyrabiają paskudną renomę prawdziwym fanom marki, którzy to bogu ducha winni są wytykani przez ludzi na ulicy tylko dlatego, że z jakiegoś żółtodzioba kierującego beem-ką zrobiła się marmolada...szczerze wstyd mi za takich napaleńców...gdzie podziały się czasy kiedy to każdy młody kierowca szlifował umiejętności poczciwym małym fiatem...
[ Dodano: 2009-12-07, 03:25 ]
alexil:
Skąd wiesz, że wyraża? Nie widzisz, że chłopak troche fantazjuje?