Na tym silniku to by jeszcze długo pośmigał Ale prawda jest taka że silnik najbardziej wykańcza odpalanie na zimnym. Oni gasili silnik tylko na wymiany oleju i częsci, czyli minimum co 10 tyś km
Zgadzam sie z przedmowca ale i tak 1000000 mil to jest ogromne osiagniecie
_________________ BMW - Bóg Mnie Wybrał
Było: E34 520iA rok 1989 .........E30 320i rok 1988 .........E36 318is COUPE '92 mit sperre .........żona miała Forda Focusa .........E46 323 rok '98 .........E46 330Xi rok '00 .........E83 X3 3.0 (not powered by LPG) rok '04 .........E46 320D rok '05 .........E46 318i rok '99 .........E46 316i Compact rok '03 .........E46 330xi Touring 2002
Noi co teraz powiedza przeciwnicy oleju Mobil ,a zwolennicy Castrola do BMW
nie wiem co oni, ale ja powiem tak...
Mobil, Castrol... wszystko spoko ale nie produkowany czy rozlewany w POLSCE!!!!!! Każdy "polski markowy" olej śmierdzi jak lotos, więc każdy zachodni (syf) jest o niebo lepszy niż np. PL Castrol.
Ja jeżdżę na AGIP' ie
_________________ Kompleksowa renowacja samochodów marki BMW, Fiat i pochodne, Opel.
Ja nawet po obejrzeniu tego filmiku nie wlalbym Mobila do mojego silnika.
Raz mialem mobila wlanego to silnik klekotal po wymianie na Castrola i przejechaniu kolo 300 km wszystko bylo tak jak nalezy.
Jezdze na "niemieckim" Castrolu i nie mam problemow.
dobra dobra - olej to jedno i wiadomo że podróby to syf... ale pamiętajcie też o paliwie na filmiku paliwko było pierwsza klasa, a w PL takiego po prostu nie ma więc nawet jak sprowadza się ori olej to z paliwem i tak lipa
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
no dokladnie pozatym to auto z testu nie mialo takich przeciazen jak wiekszosc polskich e30 betka najprawdopodobniej jechala sobie ze stala predkoscia tak jakby byla caly czas w trasie.
Wy Panowie macie chyba jakiś uraz psychiczny do wszystkiego co Polskie Nie dajcie sie zwariować przecież i tak nie bedziecie wiecznie jeździć tymi paździochami