Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2009-10-28, 23:10
dlatego ja daje tez głos na "SsangYong Rodius" bo to naprawde oblesnie wygląda-choć może faktycznie jako auto jest niezłe
Ale wygląd... a nazwa taka że skopiowac musiałem żeby wpisac...
PozdrOOfki..
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Pomg: 2 razy Doczy: 26 Sie 2006 Skd: .: Jaworzno City :.
Wysany: 2009-10-29, 07:26
panowie, do roboty, ci ktorzy maja neostrade lub innego DSL`a maja codziennie inne ip moga glosowac codziennie, chyba ze komus sie chce i moze po glosowaniu rozlaczyc polaczenie i ponownie polaczyc, tpsa nada nowe ip i znow na glosowanie nie moze tak byc ze jedno z najbardziej kultowych aut, stanie sie najbardziej obciachowym.
_________________ Serwis elektroniki i elektryki samochodowej.
panowie, do roboty, ci ktorzy maja neostrade lub innego DSL`a maja codziennie inne ip moga glosowac codziennie, chyba ze komus sie chce i moze po glosowaniu rozlaczyc polaczenie i ponownie polaczyc, tpsa nada nowe ip i znow na glosowanie nie moze tak byc ze jedno z najbardziej kultowych aut, stanie sie najbardziej obciachowym.
Na stałym IP mogę non stop dawać głosy Trzeba przerzucać stronę na następną/poprzednią i tak w koło...
Oddam za bezcen e30, oferta ważna do soboty, w sobotę idzie na żyletki...
Nie wiem, czy będę mógł żyć dalej z takim ciężarem (jako były posiadacz obciachowozu).
Ostatnio zmieniony przez valdi80 2009-10-29, 12:40, w caoci zmieniany 1 raz
:shock:
Oddam za bezcen e30, oferta ważna do soboty, w sobotę idzie na żyletki...
Nie wiem, czy będę mógł żyć dalej z takim ciężarem (jako były posiadacz obciachowozu).
Nie bulwersuj się tak bardzo. Nie jesteś osamotniony w swoim nieszczęściu!!!
Pozdrowienia i całuski na pocieszenie - M.
hmm wg mni łatwiej było by nabić pkt espero . vw ma duużą rzeszę fanów { nie dziwię się bo to dobre auto ) . teraz widać jak fora (kluby ) walczą między sobą