Witam.Po juz 4 krotnym klejeniu mojej chłodnicy i zakupie uzywanej ,która takze póżniej puściła podjąłem decyzje o zakupie nowej choćby zamiennika chłodnicy do mojej e-30 318i 90r.Znalazłem firme w Łodzi która oferowała mi za 400zł.Jeżeli znacie sprzedawców czy linki do firm majacych w ofercie chłodnice w podobnej cenie czy jeszcze tańsze prosiłbym o namiary.Wiem ,ze zamiennik to nie oryginał ,ale kilka stówek dodatkowo droga nie chodzi.Mam juz dośc uzywek i ciągłego dolewania płynu chłodzacego.Pozdrawiam
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-02-26, 18:12
oryginał kosztuje koło 1000 PLNów, a cena którą podajesz jest w porządku
w dziale warsztaty lakiernie dawałem link do kolesia z częściami - popytaj
Proponuję firmę z Warszawy. Mieści sięona na ulicy Grójeckiej 206
O to numery telefonu:
(0-22) 846-57-77, 497-80-88
kom. 602-227-860
Korzystałem z ich usłUg i jestem naprawdę zadowolony.
Ze starej chłodnicy zrobiło się sito, a w serwisie powiedzieli mi że nowa do mojego modelu kosztuje 800zł. Gdy otrząsnąłem się z szoku, znalazłem w necie info o tej firmie
Chłodnicę do motoru M20B25 kupiłem za 300zł. Normalnie kosztuje one u nich 400zł, ale ta miała malutkie wgniecenie, ponieważ komuś upadła, a że była ostatniąw magazynie, to zacząłem im marudzić i tak spóścili z ceny
Przed kupnem sprzedawca sprawdził jej szczelność, tłocząc do niej pod ciśnieniem powietrze i wkładając ją do wody. Wszytko było ok. Jeżdzę na niej od zeszłych wakacji i odpukać wszystko jest Tip Top
PS.
Pisałem o nowym zamienniku.
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Bawar widze,ze jestes z Kujawsko Pomorskiego.
Proponuje zadzwonic na informacje nr tel 913 i zapytac o numer tel. do Bydgoszczy do sklepu na ulice Piękną -sklep z częściami do BMW,AUDI,VW
Wpoprzedniej beemce miałem rozwaloną chłodnicę i zamawiałem u nich za 250zl (była jak nówka).
Jest jeszcze sklepik na ul. Kujawskiej "Auto-Delta" tam mają same nowe częśći,dowiem sie o numer jak chcesz.
pozdro
_________________ BIAŁE MOGĄ WIĘCEJ
...tylko i wylacznie bety;)
Bawar [Usunity]
Wysany: 2005-02-27, 00:28
dzięki panowie za wszelkie informacje bardzo mi sie przydadza w wyciagnieciu jakiegos taniego zamiennika.Trzeba poprostu teraz tylko podzwonic.Hamann E-30jeżeli mozesz dowiedz sie o numer do tego sklepiku w Bydgoszczy.Pozdrawiam a o rezultatach napewno napisze.
ja kupiłem chłodnice do e30 320 na giełdzie w gliwicach za 100zł .Chłodnica ma wstawiony nowy rdzeń i dostałem na nią gwarancje na rok .Jeśli zdasz im starą chłodnice to spuszczą ci jeszcze z 20-30zł
Bawar [Usunity]
Wysany: 2005-03-04, 16:34
witam panowie ponownie.Po kilkunastu telefonach po całej polsce zakupiłem w końcu zamiennik do mojej 318.Dałem za nia 430 zł i to w Warszawie na Grójeckiej 206 i to była najtańsza oferta jaka znalazłem a przesyłke otrzymałem juz 20 godzin po zamówieniu.Ceny tych samych chłodnic w róznych rejonach polski róznia sie nawet o kilka stówek.Zdziwiło mnie,to że firmy które reklamuja sie jako bezpośredni importerzy maja ceny czasem o 30 % wyższe niz sprzedawcy którzy takimi nie sa.Wiec moja Panowie rada,szukajcie a znajdziecie,bo inaczej sie przejedziecie .Pozdrawiam