łysy spróbuj założyć jakiś element z nadwozia sedan do coupe E36 .( taki sam a jednak całkiem inny )
Sprobuj zalozyc tylny blotnik z e30 2d do e30 4d
Tez nie bedzie pasowal.
To nie o to chodzi co pasuje do czego tylko czy wyglad ma podobny a nie ze jest to zupelnie inny samochod ze wzgledu na roznice w rodzaju nadwozia.
_________________ BMW - Bóg Mnie Wybrał
Było: E34 520iA rok 1989 .........E30 320i rok 1988 .........E36 318is COUPE '92 mit sperre .........żona miała Forda Focusa .........E46 323 rok '98 .........E46 330Xi rok '00 .........E83 X3 3.0 (not powered by LPG) rok '04 .........E46 320D rok '05 .........E46 318i rok '99 .........E46 316i Compact rok '03 .........E46 330xi Touring 2002
Dj Snake, ten z twojego podpisu jest naprawde wyjątkowy,zwłaszcza progi
Łukasz, ja też jak bym mial wybierac seryjne e30 na enduro zawieszeniu i bez sportsize w srodku a seryjna calibre to niestety wolałbym calibre.na szczescie mogłem wybrac swoje e30
mareks dla mnie klasyczne coupe to porsche a nie fordy i ople
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Dj Snake, ten z twojego podpisu jest naprawde wyjątkowy,zwłaszcza progi
Łukasz, ja też jak bym mial wybierac seryjne e30 na enduro zawieszeniu i bez sportsize w srodku a seryjna calibre to niestety wolałbym calibre.na szczescie mogłem wybrac swoje e30
mareks dla mnie klasyczne coupe to porsche a nie fordy i ople
uffff! całe szczęście masz rację - ja bym też swojej seryjnej kozy bez szportkszeseł na Twój złotorączkowy meisterstuck nie zamienił
bo ty masz ete 140KM i w to wierzysz i dlatego bys się nie zamienił
reszta sie nie liczy
Nie Stary - zaplaciłem ziomkowi na hamowni, żeby mi wydrukował coś lepiej albo nie - inaczej - kupiłem wykres na allegro albo nie, jeszcze w inną mańkę - przerobiłem w photoshopie wiara czyni cuda, masz rację już nawet sam w to uwierzyłem, a ty mi przypominasz
dla większości ludzi u mnie w pracy obciachowe jest wszystko co jest starsze niż 5 lat e30 jest obciachowe, bo niezbyt często widzi się je zadbane, ta sama bajka dotyczy e36, które wybija się znacząco wśród młodzieży miasteczek i wsi. E39 też jest obciachowe bo to już staroć i się sypie tylko nowe nie są obciachowe