wczoraj dostałem mandat pod warszawa bo zrobilem spina na rondzie (padal deszcz) i pan kochany policjant zaproponowal mi na poczatek 500 zl i 10 punktow, skonczylo sie na 200 i 6 punktach karnych.
Mam pytanie czy slusznie dostalem mandat? Jak "wymigac" sie nastepnym razem od dostania mandatu (wiem nie spinowac sie na rondzie)?
haha mi kiedyś tez chciał dac ale zima była powiedziałem ze to było nieświadomie i że chyba dobrze że ogarnałem ... powiedział Panie Mariuszu ostrożniej i mnie puścił, ale wydaje mi sie tak jak napisał kolega zagrozenie i w ruchu i :cenzura:...
trzeba byc bardziej spostrzegawczym
no mnie trafili jak skręcałem w lewo i skrzyżowanie bokiem pojechałem na grójeckiej i policjant chciał mi dać mandat tylko za nie używanie kierunkowskazów przy zmianie pasa ruchu he he nie przyjąłem i sprawa trafiła do sądu i oczywiście przegrałem i dostałem tylko 100zł a chcieli mi dać 200zł i 2 pkt.
pozdro
BMW 750il 1995' m73b54 - JEST
używanie pojazdu w sposób zagrażający coś tam coś tam coś tam 200 zł pkt 2 z człowiekiem może dało by się radę dogadać ale wiadomo że zawsze się trafi...
Ostatnio zmieniony przez Kruczek 2009-10-21, 19:33, w caoci zmieniany 1 raz