BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Gliny...
Autor Wiadomo
korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2004-12-23, 16:47   

yo!
Ja sie pisze na ten kościół jakies konkrety może? :wink:
pozdro

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2004-12-23, 17:36   

spoko - spójrz na avatar kirasa ... i wszystko jasne - jakby co, to beemy kupimy w celach statutowo-wyznaniowych

Mariusz 

Doczy: 20 Lut 2005
Skd: Warszawa/Katowice
Wysany: 2005-02-20, 21:17   

Powiem krótko:
Kompletnie nie macie pojęcia o Policji ...
Co prawda zdarzają się różne buce, ale to przecież nie jest każdy policjant !
Poza tym powinni do pracy przyjmować ludzi z powołania, a nie za pomocą znajomości ...
Wtedy na pewno by było lepiej ...

Melis 

Pomg: 3 razy
Doczy: 04 Lut 2005
Skd: Ostrowite
Wysany: 2005-02-20, 22:13   

Siemanko! Tak się dzieje nie tylko w stolicy!!! Z nich są twardzi męszczyżni :D ale jak mają przed sobą: kobiete, o połowe mniejszego, starszą osobę itp jak co do czego To wtedy to ciotuniom j.j brakuje :twisted: Ale raz widziałem na własne oczy prawdziwą sprawiedliwość :!: Dosłownie jak z filmu :!: :!: (bede opisywał bez nazw...) Bylem na pewnej dysce (takjiej troche wiejskiej...) i jak zwykle był tez na niej jak zwyle ten sam tajniak. prawdziwy wiracha taki wiecie co to nie on...i niby glina a natrykany :? . była juz końcówka dyski... wyjezdzała z parkingu Becia :lol: e34. kierowała nią jakas drobna laseczka (pasażerka z boku też była płuci pięknej). chyba nie dawno zdała prawko bo coś nie wychodziła jej wolna jazda na zatłoczonym parkingu...(ale nie było az tak zle). pech chciał ze akurat zatrąbiła na idocego ,,mega tajniaka" tan jak się wku...wił!!!! Pierd.... pięściami w maskę i zaczoł wyzywać ją od ku...!!!! no i teraz najlepsze :twisted: otwierają się tylne drzwi wychodzi gosciu o głowe nizszy ale za to zaje... wyrzezbiony 8) tajniak dostaje gonga który łamie jego nos, ząbki posypały mu się jak szkło z talerza, a na koniec zanurkował głową w szybie jakiegoś poldka :twisted: wszystko trwało moze z 1minute. gosciu wsiadł do beji i sobie spokojniutko pojechał (nawet bramkarze słowem sie nie odezwali :wink: ) . Normalnie tak mi sie to spodobało ze za tydzień byłem tam znowu ale juz nigdy nie widziałem tam już pana ,,sprawiedliwość" . 8) 8) 8) pzdro

Anonymous
Go
Wysany: 2005-02-21, 07:48   

Patrzcie a kazde malw dziecko w dzieciństwie chce być gliną :( a potem takie po koksach w skórze latają i butują wszystko co sie da dać im klamke to zaczną strzelać do starszych:( myslą ze maja blache to mają władze Pie^%#^%$ skó&^$&^%#

PSOM mówimy stanowcze CHWDP:)

Jestem z Wami:)

Mariusz 

Doczy: 20 Lut 2005
Skd: Warszawa/Katowice
Wysany: 2005-02-21, 12:51   

Melis napisa/a:
Siemanko! Tak się dzieje nie tylko w stolicy!!! Z nich są twardzi męszczyżni :D ale jak mają przed sobą: kobiete, o połowe mniejszego, starszą osobę itp jak co do czego To wtedy to ciotuniom j.j brakuje :twisted: Ale raz widziałem na własne oczy prawdziwą sprawiedliwość :!: Dosłownie jak z filmu :!: :!: (bede opisywał bez nazw...) Bylem na pewnej dysce (takjiej troche wiejskiej...) i jak zwykle był tez na niej jak zwyle ten sam tajniak. prawdziwy wiracha taki wiecie co to nie on...i niby glina a natrykany :? . była juz końcówka dyski... wyjezdzała z parkingu Becia :lol: e34. kierowała nią jakas drobna laseczka (pasażerka z boku też była płuci pięknej). chyba nie dawno zdała prawko bo coś nie wychodziła jej wolna jazda na zatłoczonym parkingu...(ale nie było az tak zle). pech chciał ze akurat zatrąbiła na idocego ,,mega tajniaka" tan jak się wku...wił!!!! Pierd.... pięściami w maskę i zaczoł wyzywać ją od ku...!!!! no i teraz najlepsze :twisted: otwierają się tylne drzwi wychodzi gosciu o głowe nizszy ale za to zaje... wyrzezbiony 8) tajniak dostaje gonga który łamie jego nos, ząbki posypały mu się jak szkło z talerza, a na koniec zanurkował głową w szybie jakiegoś poldka :twisted: wszystko trwało moze z 1minute. gosciu wsiadł do beji i sobie spokojniutko pojechał (nawet bramkarze słowem sie nie odezwali :wink: ) . Normalnie tak mi sie to spodobało ze za tydzień byłem tam znowu ale juz nigdy nie widziałem tam już pana ,,sprawiedliwość" . 8) 8) 8) pzdro

... i tak powstaje plotka.

Melis napisa/a:
PSOM mówimy stanowcze CHWDP:)

A taja jest reakcja narodu na plotkę.

Pogratulować ... tylko czego ? Głupoty ?

Jacek E30 
em pała E30

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2005-02-21, 13:02   

W Polsce żyjemy Drodzy Panowie , w Polsce żyjemy ...
P.S. Nie mam pytań .

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-02-21, 13:21   

ej ludzie, to nie jest forum dla gówniarzy - jak chcecie sobie wypisywać CHWDP itp, to bierzcie swoje kredki i piszcie po ścianach na klatce... o ile was dozorca nie opierniczy

chcę Wam przypomnieć, że to jest forum poświęcone miłośnikom marki BMW, a nie bandyterce.... i jeśli ktoś przy okazji bycia miłośnikiem beemek kocha też bandyterke, to jego sprawa, ale niech się tu na ten temat nie wypowiada - Panowie - komu wy chcecie zaimponować :lol:

i zakończę staropolskim:
"...z czym do ludzi???" :wink:

Melis 

Pomg: 3 razy
Doczy: 04 Lut 2005
Skd: Ostrowite
Wysany: 2005-02-21, 15:25   

Mariusz!!!!!!!Czy ja napisałem: ,,PSOM mówimy stanowcze CHWDP"???!!!! Bo nie wydaje mi się!!!!!!!! Nie wiem o jaką plotkę Ci chodzi ale akcja podobała mi sie dlatego ze moim zdaniem dobrze ze gości odczuł swoją głupote na własnej skórze :!: :!: :!: czasami tak jest...jak nie jeb...esz to po normalnemu sam nie zrozumie... :!: I masz tez rację!!! cyt:,,Co prawda zdarzają się różne buce, ale to przecież nie jest każdy policjant !
Poza tym powinni do pracy przyjmować ludzi z powołania, a nie za pomocą znajomości ...
Wtedy na pewno by było lepiej ..." Sa wyjątki!!! nie mówie ze nie bo zanam nawet pare, ale czasami jak widze co oni wyprawiają to... scyzoryk się w kieszeni otwiera!!! chyba reszta tez tak sądzi bo tez juz nie mało widziała i doświadczyła.

pudzian 
upalacz

Doczy: 09 Gru 2004
Skd: Nałeczów
Wysany: 2005-02-21, 16:49   

Pioter_W napisa/a:
ej ludzie, to nie jest forum dla gówniarzy - jak chcecie sobie wypisywać CHWDP itp, to bierzcie swoje kredki i piszcie po ścianach na klatce... o ile was dozorca nie opierniczy

chcę Wam przypomnieć, że to jest forum poświęcone miłośnikom marki BMW, a nie bandyterce.... i jeśli ktoś przy okazji bycia miłośnikiem beemek kocha też bandyterke, to jego sprawa, ale niech się tu na ten temat nie wypowiada - Panowie - komu wy chcecie zaimponować :lol:

i zakończę staropolskim:
"...z czym do ludzi???" :wink:

ja mieszkam w domuku jedno rodzinnym i niestety niemoge sobie popisac po klatce :cry: pozdro :D :D :D :D :D :D :D :D

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-02-21, 17:00   

to idź do kumpli blokersów -że też ludziom trzeba wszystko podać na patelni.... a może powiesz, że nie widzisz patelni :?: :wink:

cinek_sw 
Dezerter

Pomg: 1 raz
Doczy: 25 Wrz 2004
Skd: Leszno
Wysany: 2005-02-21, 17:49   

ehhh ludziska nie macie co robić???? lepiej pomyslmy nad gadżetami klubowymi, przejrzyjmy statut i skupmy się na sprawach ważniejszych...

Zamykam!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

i zaraz posypią się ostrzeżenia :evil: :evil: :evil:

Na GG sobie porozmawiajcie o tego typu sprawach.................a nie tutaj gnój robicie :evil:

GG 6271263

------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW -> > Bóg powiedział ludziom co dobre :) :)

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: