Dzięki wszystkim za wspaniałą zabawę i atmosferę.
Szczególne dzięki dla Lukasa i Pancina.
Wieczorem wkleję jakieś fotki, gdyż za chwilę jadę w trasę.
Gdyby ktoś miał jakieś fotki mojego strucla to proszę o wrzucenie.
sie ma
_________________ BMW 330xi
BMW 320i
MCC 450
Ostatnio zmieniony przez sybir 2009-07-12, 11:40, w caoci zmieniany 1 raz
Na początek wielkie ogromne dzięki dla Brus_ik`a za użyczenie swojego auta w BTD, inaczej bym nie wystartował. Piotrek
Zamówiona pogoda nie zawiodła, cały dzień było słonecznie
Dzięki temu że pojechało tylko 34 zawodników (wykorzystując całą liste rezerwową ... ) całą impreza przebiegala bardzo sprawnie
Mam tylko nadzieję że zwolni się jeszcze jakis termin w tym sezonie i zorganizujemy II BTD 2009 tak jak to było w zeszłym roku.
Pancin dzięki za ogarnięcie całości juz na torze, jak zawsze było bez zarzutów
A oto wyniki:
Klasy
Klasy
Generalka
Gratuluję zwycięzcom
Do zobaczenia na torze
[ Dodano: 2009-07-12, 14:45 ]
BTW:
Wczoraj ustanowiono nowy rekord próby S1 (na sucho)
Stary rekord należał do Ostrego, wynosił 01:38,84 minuty.
Stary czas poprawił Marcin Moręgiel, jadąc próbę S1 na 1:35.891 minuty GRATULUJĘ !
Próba S2 poszła natomiast nieco gorzej jak przed rokiem, mianowicie rekord należy do mnie i wynosi 02:03,55 minuty
Wczoraj najszybciej próbę S2 pojechał Ostry wykręcając 2:05.537 minuty.
Do zobaczenia na torze
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Było zahebiście Myślałem, że przykozaczę swoim cywilkiem z M3, jakoś tam poprawiałem swoje skromne czasiki, ale poziom przerósł moje spekulacje (dopiero 12 miejsce) Jesteście kosmitami te czasy są chore
[ Dodano: 2009-07-12, 18:34 ]
Ten film sędziego jest rewelacja, umieszczam swoje, może coś będzie widać:
Ameryki nie odkryję jak napiszę, że impreza super Gratulacje dla organizatorów i dla uczestników
Na kolejnym BTD muszę już wystartować zamiast paść trawą amstaffa
Mam tylko jedną prośbę, czy do wyników dałoby się dopisać kto jakim autem jechał, bo po nazwiskach czy numerach startowych ciężko dojść?
Powitać.
Za impreze wielkie DZIĘKI organizatorom i uczestnikom, było zajefajnie .
Cytat kwesti osła z filmu shrek1 "Ja chce jeszcze raz" jest najodpowiedniejszy.
LUKAS, Fajkowski M A był w domu nie uczestniczył w zawodach, dasz radę poprawić?
Gratuluje zwycięzcą!
pozdrawiam adziu
czasy mogły by być lepsze trzeba zainwestować w oponki :)
miałem wrażenie na początku treningu ze tor jest bardziej śliski niż zawsze zresztą nie tylko ja
konkurencja jak zwykle mocna - za rok trzeba założyć jakiś silnik odrzutowy co by dogonić Marcina i Ostrego
Czy nie dało by sie jakoś odtworzyć wyników BORa ? bo przecież 5 przejazdów zrobił w 6 rozsadził silnik a na liście całkiem brak nawet na końcu listy jak by go wcale nie było
Kwapcio23, bardzo fajnie to zmontowałeś, niezła nie spodzianka, Pancin nic się nie sprzedał że będzie jakiś filmik ehhehe
Dzięki
PZDR
Ja filmowcem nie jestem to i nie ma co robić zamieszania, cała przyjemność po mojej stronie A byłoby tego więcej, ale na BTD pełniłem inną funkcję, a poza tym sprzęt nagrywający mi się zdefektował i nagrywałem tylko pierwszą próbę i chwilę drugiej.
Jeszcze relacje krótką pisze teraz
Pozdro!
miałem wrażenie na początku treningu ze tor jest bardziej śliski niż zawsze zresztą nie tylko ja
konkurencja jak zwykle mocna - za rok trzeba założyć jakiś silnik odrzutowy co by dogonić Marcina i Ostrego
Czy nie dało by sie jakoś odtworzyć wyników BORa ? bo przecież 5 przejazdów zrobił w 6 rozsadził silnik a na liście całkiem brak nawet na końcu listy jak by go wcale nie było
Mam tą samą prośbę Lucas
Impreza super wypaliła, ale żałuję , że nie mogłem dojechać
Kurde, i tak za mocno Ci się trzyma Jaki to łopun?
Było naprawde swietnie, wielkie dzieki dla LUKASa, Michała540 i Fedy za runde na prawym fotelu bezcenne wrażenia, bardzo wysoki poziom, ciekawi ludzie i zaj@#$&*sty klimat