Lucas, tylko odpisz mi na priv proszę bo Tomek czeka na decyzję
Ja odpadam , nie mogę uczestniczyć w imprezie . Za to mam dla Was ciekawe zastępstwo. E83 123d , 204PS i 400 Nm . To mój przyjaciel i zna tor na wylot ( klub subaru ), więcej wie Lucas i to wystarczy. Sam jestem ciekawy jak nowy diesel serii jeden da sobie radę w klasie Tomasz powodzenia
Szkoda że nie możesz pojechać, ale miło mi że znowu popatrzę jak jeździ Tomek
W Radomiu całkiem nieźle mu szło
Chmielu, czym Ty wkońcu jedziesz?
PZDR!!
[ Dodano: 2009-07-09, 02:21 ] HARMONOGRAM CZASOWY:
8.30-9.30 – Zapisy w Biurze Imprezy oraz Badanie Techniczne
9.45-10.00 – Odprawa z uczestnikami
10.00-12.00 – Zbiorowe zapoznanie z trasa przejazdu treningowego oraz trening wolny
12.00-12.15 – Zbiorowe zapoznanie z trasa za pojazdem organizatora
12.15-15.45 – Przejazdy prób S1 i S2 z pomiarem czasu
15.45-16.00 – Przerwa techniczna
16.00-17.15 – Zapoznanie z trasa oraz przejazdy dowolne (Freestyle)
17.00 – publikacja wyników prowizorycznych
17.30 – oficjalne ogłoszenie wyników i rozdanie nagród
Ponad to wraz z Pancinem ustaliliśmy pewną zmiane w naliczaniu wyników w tej edycji BTD.
Mianowicie punktowane będą wszystkie przjeazdy z pomiarem czasu i do wyniku będzie liczyła się suma czasów wszystkich przejazdów, a nie jak dotychczas tylko najlepsze przejazdy.
Dzięki temu zmusi to Nas do jak najczystrzej i równej jazdy ...
PZDR!!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Ten tor jest dużo fajniejszy jak jest mokry
Szkoda że nie mogę pojechać. Lukas nie spodziewałem się że 57 miejsca na liście dostanę jeszcze propozycję startu i nie protestowałem jak szef kazał przyjść w weekend do pracy następnym razem napewno termin zarezerwuję.
I jak zawsze było super!!!! Pogoda dopisała i wszystko świetnie się poskładało. Bardzo dziękuję za wspaniałą imprezę, świetną zabawę i niezapomniane wrażenia. Brusik dziękuję za możliwość przejazdu Mką, teraz wiem że 328 to takie pudelko do przemieszczania się a M3 to inny, fascynujący świat Lukas dzięki za rady Pozdrawiam i do zobaczenia
_________________ 90% kierowców uważa, że jeździ bardzo dobrze. Ty również?
My również w domku.
Impreza jak zwykle na najwyższym poziomie
Pogoda dopisała a co do klasy III to z jednego BTD na drugi poprzeczka jest stawiana coraz wyżej... SUPER
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Po raz kolejny organizatorzy pokazali, że potrafią dopiąć wszystko na ostatni guzik. Harmonogram czasowy się zgadzał, nawet bez deszczową pogodę zorganizowali .
Było niezwykle przyjemnie obejrzeć auta profi przygotowane do takiej zabawy i zobaczyć diametralną różnicę między autami totalnie seryjnymi a "dłubanymi". Szkoda, że Borkowi nie było dane pojechać 3-ej czasówki w S2. Zdjęcia postaram się zamieścić w jak najbliższej przyszłości . Wielkie dzięki wszystkim za przyżecie tego jeszcze raz. Mam nadzieję, że dojdzie do skutku drugi BTD w tym sezonie.
Pozdrawiam
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne