........Akurat trochę się na tym znam . Do 300 zł wątpliwe by znaleźć coś co nie jest zabawką. Minimalna , sensowna moc agregatu to okolo 2,5 kW............Dobrej firmy kosztuje w granicach 1600-1800 zł .....Wszystko zależy co zamierzasz nim zasilać. Jeżeli elektronarzędzia w garażu i trochę oświetlenia to minimum 2 kW jest Ci potrzebne . PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
......Obejrzałem tę aukcję . ..... Sorry ,ale podtrzymuje swoje zdanie , to zabawka , w dodatku silnik dwusuw , musisz pamietac o oleju .............630 W to troche mało , nawet wody Ci nie zagotuje w typowym czajniku , nie mówiąc o tym , że wieksza szlifierka czy wiertarka może "stawać" podczas wiekszego obciążenia . Lecz wybór należy do Ciebie ................Moze się mylę , ale ja Ci odradzam ..............PZDR - henry
PS. Napiszę do Ciebie na PW ale w zupełnie innej sprawie ............pozdrawiam...........
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ostatnio zmieniony przez henry 2009-03-06, 21:37, w caoci zmieniany 1 raz
..Właśnie sobie posta wyedytowałem do poprawy...........
_________________ HENIEK
Klubowicz
te tanie agregaty są dobre ale do małej żarówki rok temu miałem również problem z wyborem agregatu,
kupiłem dość duży bo 4.8 KW, ale uciągnie nawet betoniarkę i boszke 2500 W jednocześnie , no ale koszt nie mały bo kosztował 2500zł Einhela...
do takich zabaw garażowych tak jak pisze Henry, minimum 2kW... słabszy ci sie wyłączy przy pierwszym uruchomieniu wiertarki, pozatym te 650 W to jest chyba max na krótkie obciążenie... potem bezpiecznik wylatuje
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !