Bardziej mi chodzi o informację nt. producenta, etc. Jeśli robił to np. OZ, to po zmianie środka będzie to np. Hartge, czy jakikolwiek inny OZ. Natomiast gdyby robił to jakiś RH, czy inny producent, pole manewru jest mniejsze. Nie wiem też, czy to są 3tlg, czy 2tlg, może ma ktoś zdjęcia na aucie takich tworów w pełnej polerce?
Ostatnio zmieniony przez valdi80 2009-03-06, 18:47, w caoci zmieniany 1 raz
jasne że gitara koło, oczywiście zależy od tego skolko wyszły.
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Dobra felga...Jakbyś jeszcze połączył z mega parapetem to byłaby naprawdę kozacka...
Na drugim lub trzecim zlocie BMW w Toruniu była srebrna zglebiona e36 cabrio chyba z Czestochowy na bardzo podobnej jeśli nie tej samej feldze...Do tej pory ją pamiętam
Nie wiem w sumie ile wyjdą. Poszły do prostowania, troszkę jeszcze w nie trzeba włożyć. W porównaniu do cen innych 17" 3tlg, powinno być ok . Urzekło mnie to, że chyba jest bardzo mało w Polsce aut na takich felgach. Parapety starczy zmienić na tych 8" na jakieś 9,5-10" i będzie ok. Jeszcze nie wiem, czy zostawię na zibena te, czy Rennsporty I...
...Urzekło mnie to, że chyba jest bardzo mało w Polsce aut na takich felgach. Parapety starczy zmienić na tych 8" na jakieś 9,5-10" i będzie ok.I...
i to właśnie jest piękne podejście wyróżnic się z tłumu polerowanych borbetów czymś niebanalnym i nietuzinkowym...
masz rację i bez szerszego rantu ale renowacja i polerka a napewno będzie kozacko wygladało...i nie banalnie bo obok ciebie mało prawdopodobne by stanęło auto na identycznych felgach...
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.