Jakby były inne czasy i ludzie na forum byli by w wieku 40-50 lat to te wasze e30 nazwali by tak czy siak i powiedzieli ze e21 i inne z lat 70siatych sa klasykiem. A ze wiekszosc jest w wieku 20-30 i jako pierwsza becie kupili sobie e30 to juz o innych nie chca slyszec.
Śmieszne. Już bardziej za klasyka chyba uznałbym fiata 125p. Poszukaj ile fiaciorów jeżdzi a ile e30.
Poza tym oprócz ludzi którzy przynaleza do jakichs forów bmw to 90% e 30 to żużle.
_________________ było e21 323i,e36 318i,e36 325ci,e46 330i,e90 320i, e46 330ci
jest e46 330ci & e91 318i
Jakby były inne czasy i ludzie na forum byli by w wieku 40-50 lat to te wasze e30 nazwali by tak czy siak i powiedzieli ze e21 i inne z lat 70siatych sa klasykiem. A ze wiekszosc jest w wieku 20-30 i jako pierwsza becie kupili sobie e30 to juz o innych nie chca slyszec.
Śmieszne. Już bardziej za klasyka chyba uznałbym fiata 125p. Poszukaj ile fiaciorów jeżdzi a ile e30.
Poza tym oprócz ludzi którzy przynaleza do jakichs forów bmw to 90% e 30 to żużle.
moim zdaniem e36 kiedys kiedys bedzie youngtimerem ale na miano klasyka nie zasluzy nigdy z racji tego ze nic nie wnioslo wielkiego do historii bmw ani samochodow. Wlasciciele e36 mozecie sobie pisac to i tamto ale popatrzmy wyszlo juz kilka generacji w przod serii 3 i jakos nikt nigdy nie przykladal wielkiej wagi do e36. e30 to byla pierwsza m3. na moj gust wolalbym uznac teraz e46 za klasyka niz e36. takie jest moje zdanie kazdy moze miec inne a szczegolnie posiadacze e36. nie mam nic do tego auta bardzo ladna linia silniki tez juz przyzwoite i to tyle nic nadzwyczajnego kazda seria 3 takim czyms moze sie pochwalic
co do e30 i osob ktore uwazaja to auto za bryke mlodego wiesniaka chyba ten czas minal i patrzac na ulice e36 jest teraz krolem remizy taka jest smutna prawda
Z tego co ja widze pod dyskami i remizami stoja juz e39. Kazda beemke spotka taki los.. za pare lat jak e60 stanieje do 15tysiakow i wyżelowany dzisiejszy użytkownik sony-ericssona i neostrady poprosi tatusia o sianko
A co do e36.. ma zbyt "nowa" linie karoserii by uznawac za jakis klasyk.. poza tym obecnie to jest masówka, jedna paździerz druga zadbana.. ale wszystkie te same. Nie wyobrazam sobie e36 na zoltych tablicach
Klasyczna beemka to taka, ktora kwalifikuje sie do noszenia żółtych tablic!