te koła kupiłeś może od gościa z czarnego corrado?
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
nie, leciałem po nie gdzies w strone torunia chyba. Od handlarza kupiłem z nowkami oponamy Toyo Proxes T1R 215/40 za 1800zł proste były i w mega kozak stanie.
Ostatnio zmieniony przez grzesiek660 2008-11-21, 15:01, w caoci zmieniany 1 raz
kolega sprzedawał takie identyczne, spory czas temu też z Toykami.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
grzes dawaj ronale zawsze to cos innego. tylko full poler musi byc
full poler bardzo kiepsko wychodzi przy tych felgach. Cały efekt jest popsuty przez środek który schodzi do środka felgi i bardzo kiepski jest efekt lustra. Zasadze fotki tak zrobionych ronali, oraz poniżej fotki zrobionych w inny sposób. Środek czarny mat, a wypolerowane napisy, ramionka i rant. A więc:
a dla odmiany felgę która jest po calaku wypolerowana i jest płaska, efekt jest zupełnie inny i duużo lepszy na korzyść gulli oczywiście.
Bilstein B12 on board.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Ostatnio zmieniony przez Squad 2008-12-02, 19:03, w caoci zmieniany 1 raz
jakby ktos chcial RSy to mam na zbyciu komplecik w 16" w 5x130 - bezproblemowe przejscie dystansami na 4x100 - wszystkie sruby sa przykrecone i na swoich miejscach
wielkosci to 8,5x16 i 9x16 i duze ET - cos kolo 56 - zmiesci sie dystans
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Grzesiu wiesz jakie mam 16'' wpadnij, spolerowalem na lustro i tez jest git moim zdaniem kazda felga bedzie dobrze wygladac w polerce. kwestia padania swiatla czyl jak bedziesz jechac to ebdzie git