Panowie na biegu potrzebuje fotek Coupe'tki na takim kole, wzór nie ważny. pozdro.
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
shit, zastanawiam się nad stalą 9x16 albo 10x16, tylko chce zobaczyć przy rożnej glebie jak to pasi do buni.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
o tym wiem, ale chciałem sprawdzić czy bardzo rażące , chce kupić stal od e87 teraz na zime, a na wiosne poszerzyć. Tak się łamie. Myslałem nad stalą 17 i zrobić 8,5 i 9,5 ,ale jakoś średnio mi się to widzi, a z drugiej strony chce mieć samochod o w miare ludzkim prześwicie, już nie chcę jeździć na wiewiórę z gęba na kierownicy i wszystko omijać, chyba wyrosłem.
Bilstein B12 on board.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Ostatnio zmieniony przez Squad 2008-11-27, 22:56, w caoci zmieniany 1 raz
Squad, Korzuch ma 16" i dobrą glebe a itak jest prześwit lekki 17 cali do kebaba to jednak minimum jeśli niech chcesz mieć prześwit między blotnikiem na oponą
Bilstein B12 on board.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car