jestem kibicem tej ascony od dawna wiec głos dostała zasłużony! A co do e36 to dobrze ujmuje je wypowiedź PEVO z końcówki programu! "dlaczego Twoje auto ma wygrać?" (zapytał tede) Odpowiedź własciciela BMW: Bo nie ma na nim ani grama rdzy! To samo pytanie do Pevo. ODP: Bo nie ma na nim szpachlu! i właśnie dla tego Ascona miażdzy!
w którymś z poprzednich odcinków zapytał o to samo właściciela Golfa MkI który konkurował z Nubirą Właściciel odpowiedział " bo to nie jest auto z plastiku"
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
jestem kibicem tej ascony od dawna wiec głos dostała zasłużony! A co do e36 to dobrze ujmuje je wypowiedź PEVO z końcówki programu! "dlaczego Twoje auto ma wygrać?" (zapytał tede) Odpowiedź własciciela BMW: Bo nie ma na nim ani grama rdzy! To samo pytanie do Pevo. ODP: Bo nie ma na nim szpachlu! i właśnie dla tego Ascona miażdzy!
mialem mowic calkiem co innego juz mialem przygotowana bajere , ale skoro kolega zaczol sapac do rdzy to polecialem z riposta.Pozdrawiam i dzieki za glosy.
Z tym TDSem to była przesada lepiej było jakieś zadbane ori e30 nawet wystawić 316 ale nie kebaba pomalowanego jak civic w dwa kolory to dawno z mody wyszło szkoda że kołpaków nie założył...poprostu odpsut...To tak jakbym w barwach BK wystawił moją trumnę "Destruction Styl"... chyba bym dostał na forum bana na wieki i dożywotni zakaz wjazdu na imprezy BK
głos na auto które ruda wzieła... ale bez szpachli
P.S. Pevo dobra riposta...
A tak na marginesie BK nie startuje w OPT... giermanów ci u nas dostatek a swapów w dobrym stylu i wykonaniu też nie brakuje... pomijając iż prowadzący jak i sam program są niskich lotów...
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Ostatnio zmieniony przez MARAS 2008-11-25, 18:19, w caoci zmieniany 2 razy
Fakt faktem prowadzący OPT niesmacznie pojechał z tuningiem (jeśli można to tak nazwać) wspomnianej e30.Zraziło mnie to trochę do prowadzącego jak i samego programu,aczkolwiek ostatnio obejrzałem wspomniany odcinek. BMW wystawione do "bitwy" szczerze nie podoba mi się.To wnętrze w srebrzance jest straszne.Fakt zbliżają się święta ale BMW to nie choinka...Do tego ten piec rodem z NFS,całe 1,7td szału nie robi... Głos na Asconę.Jestem pod wrażeniem.Gratulacje dla właściciela...
Jak widziałem Pevo utrzymał miażdżąca przewagę do końca i super.
Swoją drogą ostatnio oglądam OPT cały czas i widzę że bo finału zamiast laminatu zazwyczaj przechodzą zrobione ze smakiem wózki jak ten Golf I cult, czy garbus, astra, ascona Peva. czyżby OPT oglądali głównie normalni ludzie a nie wiejscy tjunerzy?
W nowym odcinku jest golf vs vectra
http://www.tvnturbo.pl/news/432/view
i mnie się ten golfik podoba strasznie
_________________ E30 89 do odrestaurowania
Probe II 93 do codziennej jazdy
"obecnie autko ma moc 212km i 382nm
0-60 mph czyli 96km/h robi w 6.82 s
pozdrawiam cieniasow w 2.5 benzynach:D :
moze i moc robi wrazenie ale idzie rowno z 2.8 m52 only 193 KM and 280 Nm wiec niech nie fantazjuje.. poza tym chmura dymu z tego tdsa przy butowaniu- jak mozna tak zatruwac srodowisko?
Jak widzę takie teksty o cieniasach to kojarzy mi się z TDI Killer w humorku
Dlatego głosuje na VW który i tak jest ładniejszy ta beta mimo że podkręcona jest jakaś nijaka. Jakoś jak dla mnie nic w niej do siebie nie pasuje
_________________ E30 89 do odrestaurowania
Probe II 93 do codziennej jazdy
Ostatnio zmieniony przez Dee Jay 2008-12-09, 14:27, w caoci zmieniany 1 raz
"obecnie autko ma moc 212km i 382nm
0-60 mph czyli 96km/h robi w 6.82 s
pozdrawiam cieniasow w 2.5 benzynach:D :
Dee Jay napisa/a:
Jak widzę takie teksty o cieniasach to kojarzy mi się z TDI Killer w humorku
Podzielam opinie, dodatkowo że szpera mile widziana przy tych 212KM w ciężkim e36 touring bo ciężko wystartować niezły bajkopisarz - a i to 6,82s do 96 km/h to pewnie z G-Techa - nie, nie i jeszcze raz nie, zresztą wygląd też mi nie odpowiada
a i to 6,82s do 96 km/h to pewnie z G-Techa - nie, nie i jeszcze raz nie, zresztą wygląd też mi nie odpowiada
Widzę samych znawców Zastanawiam się czasem, czy Wy znacie się na silnikach BMW.. W ogóle na silnikach.. Czemu wszyscy się czepiają tych magicznych kuników? Jakby ich ilość była wyznacznikiem czegokolwiek.. Czemu zapominacie o niutkach? Czy ktoś z Was poruszał się kiedyś autem co ma więcej jak 300Nm? Ten gruźlik ma 382Nm i to do mni przemawia.. Lubię swoją etę na starcie spod świateł Ona ma tylko 123 KM, ale za to niutków prawie raz jeszcze tyle