Co Wy narzekacie na pogodę. Była idealna, wieksza zabawa, a oto chodzi. Rewela w 100%. Ogromne podziękowania dla Pancina i Jego ekipy oraz dla Lukasa. Od razu chciałbym zaznaczyć że jeżeli dało by rade w niedalekiej przyszłości po raz kolejny zorganizować BTD to jestem zawsze chętny. Może Zimowy BTD?
a właśnie, czy ktoś zrobił foto wyników żeby zapodać tutaj? chciałbym porównać obecne czasy z tymi z sierpnia,
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Ostatnio zmieniony przez Squad 2008-11-15, 22:03, w caoci zmieniany 1 raz
Jedyny zonk to moim zdaniem to agresywne "tarki" na torze, które paru osobom ściągnęły opony i pogięły zawieszenie, nawet łamały felgi ... powinny być one nieco łagodniejsze
Jedyny zonk to moim zdaniem to agresywne "tarki" na torze, które paru osobom ściągnęły opony i pogięły zawieszenie, nawet łamały felgi ... powinny być one nieco łagodniejsze
Impreza na 5+
Myślę, że tego problemu by nie było jakby trasa była ustawiona w druga stronę bo rzeczywiście - wychodzac z tych zakrętów bokiem wpadało się centralnie na ostry kawałek "tarki"
Impreza mega wypasiona - może zamiast pędziec w przyszłym roku na majówkę na 2 dni do Kielc
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
impreza przednia, pozostawila wrazenia które na długo pozostana w pamiecie wielu osób, w zyciu nie powiedziałbym ze sprawi mi to tyle frajdy
pzy okazji chciałem goraco podziekować wszystkim, którzy okazywali mi pomoc w dniu wczorajszym, szczególnie Puzowi, Andrew e36 oraz Ostremu i jego ekipie
po zabiegach Ostrego moje auto bez problemu przejechało 300 km
ps. moze ma ktos zdj tego wypadku, jak co to prosze o maila na maciek3er@gmail.com
No właśnie co Ty wyciąłeś z tym kołem? Oraz Ostry na ostatnim przejeździe jak puścili nas w kupie też Ostro poleciał, uderzył w bandy?
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Wiem ze Ty, kojarzę auto, ale co wyciąłeś ze koło się podgięło?
A co do Ostrego to może w nic nie trzepnął, ale wygladało jak by.
Bilstein B12 on board.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Spoko będą wieczorem bo kumpel zrobił ponad 700 fotek i trzeba troszke obrobic.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Też wpadłem na tarki jak bocurem leciałem ale na szczęście tylko troszki alufelga ucierpiała tak sadze.Coś mi huczy w prawym tylnym kole, ale i tak idą do prostowania pff i malowania, więc nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem .Jest ryzyko jest przyjemność
Mack to samo napisałem powyżej, wiec jest juz dwóch bankowych chetnych.
[ Dodano: 2008-11-16, 12:22 ]
maciek3er napisa/a:
obróciło mnie i na skręconych kołach prawe dosteło sie w tarke, reszte zrobił pęd auta
shit, pecha miałeś, ja latałem jak zły po tarkach i na szczęście nic nie potyrałem.
Bilstein B12 on board.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Cieszę się że imprezę mimo pochmurnej pogody zapisujemy do udanych
WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA Pancina za ogromny udział w organizacji imprezy od strony toru
Gratki również dla Yaku za super dyplomy
WIELKIE DZIĘKI dla Marcina Mospine, który użyczył mi swojej Driftingowej Beemki, dzięki czemu mogłem wystartować w II BTD 2008 , oraz dla Puza który przywiózł sprzęt na tor
Poniżej zamieszczam wyniki w klasach i klasyfikację generalną:
Jak pamiętacie trasa była identyczna jak na sierpniowym BTD 2008, związku z czym gdy wrócę do domu zrobię porównanie czasów osób które startowały w obydwu imprezach, żeby z ciekawości zobaczyć jak kształtują się czasy na suchym i mokrym torze
Dzięki za taką dyscyplinę na torze oraz w depo, byliście naprawdę super.
Dziękuję za udaną imprezę
Pozdrawiam i do zobaczenia na torze
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
ak pamiętacie trasa była identyczna jak na sierpniowym BTD 2008, związku z czym gdy wrócę do domu zrobię porównanie czasów osób które startowały w obydwu imprezach, żeby z ciekawości zobaczyć jak kształtują się czasy na suchym i mokrym torze
Rewelka pomysł
[ Dodano: 2008-11-16, 12:16 ]
P.s. W takim razie tutaj dziękuje organizatorom, za kawał dobrej roboty.
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Także po raz kolejny dziękuję oraz gratuluję organizacji.
Bilstein B12 on board.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Nie tylko Tobie, ten Twój wścieklak jest niemozliwy. Zdecydowanie robił najlepszą robotę na BTD przede wszystkim odgłosem.
Bilstein B12 on board.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Witam
Chciałem podziękować za super imprezę i za zaproszenie
Świetna atmosfera, ogrom wrażeń i bardzo gorący klimat.
Ogromne dzięki również za możliwość bycia pasażerem przez jedno okrążenie - warto było marznąć cały dzień - no i gratki dla drivera
Jako, że Kirek już ochrzcił mnie "Nadwornym Fotografem" - moje fotki w temacie ze zdjęciami.
Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki.
_________________ Powered by Gravity
Francuskie Padło Driver
faktycznie super dzien, pogoda mi nawet nie przeszkadzala, bo byla szansa na przeszkolenie swoich mozliwosci... Organizacja super!! Dla mnie bomba ja i moje male e36 piszemy sie na nastepny raz
Wielkie podziękowania, było super. Jestem jak najbardziej za kolejną edycją
LUKAS napisa/a:
Jak pamiętacie trasa była identyczna jak na sierpniowym BTD 2008, związku z czym gdy wrócę do domu zrobię porównanie czasów osób które startowały w obydwu imprezach, żeby z ciekawości zobaczyć jak kształtują się czasy na suchym i mokrym torze
Dobry pomysł. Oznajmiam jednak, że różnice w moim przypadku będą niewspółmierne ze względu na zupełnie inne ogumienie, które na suchym jest tak śliskie jak na mokrym a na mokrym jak na lodzie - stare micheliny, które po sezonie upalania wygladają jak nowe, takie są twarde i sliskie hehe. Myślę że podobne odczucia miał Buni, bo też nie zaprezentował się zbyt pozytywnie, szczególnie na innych oponach niż Toyo. Marcin i Ostry ślicznie przejechali trasę Gratuluję.
Obiecuję, że na kolejne BTD będą już toyki i wtedy będzie można zobaczyć ile znaczą opony hehehe
Jeszcze raz wielkie dzx dla Pancina i wszystkich którzy "przyłożyli rękę" żeby ta impreza tak wyglądała
Ostatnio zmieniony przez lato 2008-11-16, 23:23, w caoci zmieniany 1 raz