_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Pomg: 5 razy Doczy: 06 Mar 2007 Skd: Essen (Rzesza)
Wysany: 2008-11-15, 23:13
slawo napisa/a:
:evil:
ten film od kilku dni krazy po gg
powiem jedno....JA PI^^&^&#$#
koles jest kozak
motyw ze slupkiem to mistrzostwo swiata i okolic!
hehe no tak...Koles jest Megakozak.....
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
koles napewno umie jezdzic ale ciekawe ile razy to wszystko powtarzali aby efekt wyszedł jak na filmie bo dojazd do tego słupka i nawrót to mi wlasnie wyglada na dogrywany bo widac że inaczej troche podjezdza z tych ujec
mogli by dac film z wewnatrz jak przejezdza cała trase
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
koles napewno umie jezdzic ale ciekawe ile razy to wszystko powtarzali aby efekt wyszedł jak na filmie bo dojazd do tego słupka i nawrót to mi wlasnie wyglada na dogrywany bo widac że inaczej troche podjezdza z tych ujec
Widać choćby po śladach że przejazdów była masa ale gość czuje sprzęt. chylić czoła. Choć widać jak na jednym przelocie bokiem przychaczył zderzaczkiem o betonową bande 2minuta i 20sekunda filmu.
widać jak na jednym przelocie bokiem przychaczył zderzaczkiem o betonową bande 2minuta i 20sekunda filmu.
To mi się wydaje że było celowo tak zrobione
Miro napisa/a:
Te auto zna lepiej niż możliwości swojej kobiety
I najlepszy komentarz
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
kosmos...
kwestia ćwiczeń ćwiczeń i jeszcze raz ćwiczeń, nic tylko mieć taki placyk i hej
co nie zmienia faktu że kierownik ładnie to ogarnia wszystko..
tez to widzialem na jakiejs innej stronce z tym kolesie tez ma filmiki jak na torze dla motokrosu jezdzi i skacze na chopach z motocyklistami albo w zime po stoku z snowbordzistami naprawde pozazdroscic mu umiejentnosci