NORMALNIE MISTRZOSTWO śWIATA!!! wiecej takich kolesi i bedzie sie mozna golic na ulicy do rancikow!!! dla mnie to kupa DOBRZE WYKONANEJ ROBOTY!!! POZDRAWIAM
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
zmstr [Usunity]
Wysany: 2008-02-25, 21:16
A ja mam pytanie czy środek do rozpuszczania claru będzie miał jakąś reakcję z oponami i maszynką? Bo chciałbym się zabrać za polerkę swoich felg bez ściągania opon i zastanawiam się właśnie nad tym, czy nie zeżre mi opony
A ja mam pytanie czy środek do rozpuszczania claru będzie miał jakąś reakcję z oponami i maszynką? Bo chciałbym się zabrać za polerkę swoich felg bez ściągania opon i zastanawiam się właśnie nad tym, czy nie zeżre mi opony
nie powinien, ale osobiście nie polecam stosowania tego środka na opony
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
dzięki jak skończę robotę (mam nadzieję że za miesiąc będą gotowe, przy moim wolnym czasie) to na pewno zamieszczę fotki z efektem końcowym (chyba że tak spartolę robotę, że będę się tego wstydził )
BARABUS, teraz tez robie Ranty od BBS RM i mam problem szlifowalem do 2000 i zaczlem polerowac i na rancie tam gdzie srubki zostaja przyrecane Swieci sie nawet a inne czesci sie nie swieca chodz je nawet dlurzej Polerowalem
to jest moj sprzend co sadzisz o tych pastach http://cgi.ebay.de/Mega-A...1QQcmdZViewItem
mam stare OZ, są podobne troche do mimów tylko że zęby są pod lekkim kątem. te felgi nie są rozbieralne a chce je elegancysz zrobic, jak nazywa sie ten środek do rozpuszczania bezbarwnego?? troche próbowałem autosolem miejscami i nawet nie było najgorzej ale jeśli jest jakiś lepszy środek to poprosze. felgi są w stanie który określam na 3- bo widac ze w zime ich nikt nie oszczedzal. prosze Cie o pomoc guru polerki i wylizanych parapetów
mam stare OZ, są podobne troche do mimów tylko że zęby są pod lekkim kątem. te felgi nie są rozbieralne a chce je elegancysz zrobic, jak nazywa sie ten środek do rozpuszczania bezbarwnego?? troche próbowałem autosolem miejscami i nawet nie było najgorzej ale jeśli jest jakiś lepszy środek to poprosze. felgi są w stanie który określam na 3- bo widac ze w zime ich nikt nie oszczedzal. prosze Cie o pomoc guru polerki i wylizanych parapetów
pisałęm juz wcześniej, znam takie: SCANSOL, TECHNSOL, DRAGON i inne, idziesz do sklepu z lakierami i prosisz o zmywacz do starych powierzchni lakierniczych
Mam pytanie taką felgę wypolerowaną czy rant lakieruje się w celu zabezpieczenia jakims lakierem bezbarwnym? Ja teraz w moich Borbetach chce wypolerowac rant i niewiem czy joś to potem zabezpiecza się by dłużej bylo blyszczace?
a jak samochody sie lakieruje natyskiem bezbarwnego lakieu i tak samofelge by trysnął to chyba połysk by był? Bo bez zabezpieczenia to ona chyba szybko matowieje? a przy okazjiszukma jakiegoś warszatu do polecenia w Warszawie i okolicach comoga mi ranty wypolerować
prubowałes zdzierac lack arbo ferabe traczami z dmuchanego plastki POLECAM 3min na rant schodzi mozna kupic w pol. bez chemi na fele
tu mozna troche zeczy zobaczyc
http://www.kiesow.org/en/...c=loc1&artnr=04
polskie strony moza wygrzebac w gogle
pozwole sobie dorzuci fote nienajlepsza jakosc jak na niby dobty tel.
użyte zostały dzwie pasty brazowa na początek niebieska na koniec
sprzet wiertara poszyły 4 rolki 112
_________________ ogar 205 klub polska
Ostatnio zmieniony przez IPLO 2009-01-09, 21:59, w caoci zmieniany 4 razy
wszystko super fajnie tylko szkoda ze felgi tzeba co 2 tyg czyscic bo matowieja a aluminium sie utlenia a co sie dzieje jak dostaje wody ze o soli zima nie wspomne moze jest jakis złoty srodek aby felgi sie błyszczały nonstoper bez poprawek