Barabus, nie wiem o co Ci chodzi, ten dział przecież to offtopic motoryzacyjny. Nie pokazałem auta w dziale nasze beemki. Chciałem poznać Wasze zdanie o tym aucie, bo zawsze jeździłem BMkami i nie chwale się, jeśli Modom się temat nie podoba to skasujcie go i tyle. Trzeba być ciekawym innej motoryzacji i chętnie zobaczyłbym co stoi u Ciebie w garażu.
Barabus, nie wiem o co Ci chodzi, ten dział przecież to offtopic motoryzacyjny. Nie pokazałem auta w dziale nasze beemki. Chciałem poznać Wasze zdanie o tym aucie, bo zawsze jeździłem BMkami i nie chwale się, jeśli Modom się temat nie podoba to skasujcie go i tyle. Trzeba być ciekawym innej motoryzacji i chętnie zobaczyłbym co stoi u Ciebie w garażu.
JELITO nie bierz sobie tego tak do serca, ja jestem ślepy na inne marki, nawet jak mi się podoba to wmawiam sobie że to kupa i tak ma być, dla mnie jest jeden Bóg i tego jednego wyznaje
... i tak mi dopomóż BMW, AMEN
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
spoko luz ja tez taki jestem, czy byłem już sam nie wiem heh Wiem że napewno bmka jeszcze bedzie ale jak uzbieram na taką jaką chce i wtedy to się już POCHWALE.