Wysany: 2008-10-14, 09:00 Jest następca 540stki, i nie jest to BMW ale ma 344KM
Witam.
Zaprezentuję Wam mój nowy nabytek Audi S4 (2003/04r) 344KM quattro
Samochód kupiony od pierwszego właściciela który kupił go w salonie jako nowy. Auto nie miało najmniejszej stłuczki,ba, nie ma nawet najmniejszej wgniotki
Wyposażenie dosyć bogate, zresztą wszystko widać na fotkach. Auto nie robi może najlepszego wrażenia ponieważ ma założone felgi zimowe.
Podziękowania dla Bizona !, jestem bardzo zadowolony.
Chociaż serce mówi BMW, trzeba powiedzieć, że obiektywnie to Audi jest ładnym i cholernie dobrym samochodem. Gratuluję zakupu!
Audi kupiłem ponieważ nie miałem innego wyjścia
Cytat:
Nie powiem nowe BMW nie robia na mnie wrazenia ale nowe audi tak..
Jestem prawie tego samego zdania, prawie ponieważ nowe "zwyklaki" (520d czy temu podobne) też nie robią wrażenia ale już naprawdę wypasione np 545 w Mpakiecie lub 645 robi wrażenie duże.
Audicą quattro śmiga się pięknie, czekam na każdy zakręt a przede wszystkim na zimę!! Najszybsze auto jakie do tej pory miałem.
Mnie S4 kompletnie nie kreci. Kiedys Niemcy zrobili test S4 vs E46 M3 i na kretym torze na suchej nawierzchni S4 dostalo od M3 lekko natomiast na mokrej gdzie quatrro powinno miec przewage dostalo jeszcze bardziej. Problemem tego auta jest kompletnie spaprane wywazenie miedzy osiami.
Czemu nie kupiles M3 w podobnej kasie?
Dla mnie kultowe Audi to niebieskie RS2 i takie chcialbym miec.
Mnie S4 kompletnie nie kreci. Kiedys Niemcy zrobili test S4 vs E46 M3 i na kretym torze na suchej nawierzchni S4 dostalo od M3 lekko natomiast na mokrej gdzie quatrro powinno miec przewage dostalo jeszcze bardziej. Problemem tego auta jest kompletnie spaprane wywazenie miedzy osiami.
Dla mnie kultowe Audi to niebieskie RS2 i takie chcialbym miec.
A były M3 touring 4x4 Marcin jeździłeś S4, czy napisali o prowadzeniu w Auto Świecie?
Ładne auto, ale ja nie lubię vagów...
Ostatnio zmieniony przez valdi80 2008-10-14, 11:48, w caoci zmieniany 2 razy
Stekmenie. nie bede jeździł całe życie e32 tylko dlatego że jest fajne.
Cytat:
Nie ma M3 w podobnej kasie, poprostu nie ma uwież mi. Same trupy, zajeżdżone które wymagają wielkiego wkładu finansowego. A tu mam samochód wprost idealny, jak nowy.
Niemartwcie się BMW napewno bedzie, ale jak uzbieram na coś naprawdę EXTRA.
[ Dodano: 2008-10-14, 18:05 ]
Dodam że S4 nie można porównywać z M3 , bardziej do tego pasuje RS4.
Przedstawiając na forum BMW moje nowe auto nawet nie myślałem że bedzie się Wam podobało
Nowe audiczki robia robote... tak jak Jelito napisal 645 robi wrazenie ale chyba inne nowe BMW nie robi lepszego wrazenia jak nowsze Audiczki.... nie ma bata....
Widzialem juz duzo nowych beemek z dobrymi motorami ale jakos nie przykowaly zbytnio mojego wzroku....
A co do audi np jezdzi u mnie w miescie koles RS6-ka w sedanie ma to chyba 505KM powiem jedno poprostu wymiatacz.... jak tym startuje to masakra idzie jak burza a na dodatek ten dzwiek uuuuffff raz jak depnal kolomnie doslownie to az mi ciarki przeszly... i serce bicie maximum.... ma tez Ferrari ale ono nawet nie robi takiego wrazenia.....
Poprostu co do nowszych aut to tylko Audi... wiedza co robia... A BMW to juz nie to samo co kiedys....
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
ja pierdziele ludzie skończcie, a ja jeździłem tym i tamtych, to nie jest forum o mercedesie, audi itd, to forum BMW i tylko o tych autach jest wskazane tu pisać
tez mam inne auto ale nie pisze tu o tym bo po prostu nie wypada
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
ja pierdziele ludzie skończcie, a ja jeździłem tym i tamtych, to nie jest forum o mercedesie, audi itd, to forum BMW i tylko o tych autach jest wskazane tu pisać
tez mam inne auto ale nie pisze tu o tym bo po prostu nie wypada