Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2008-10-09, 16:06
Wrzucam text z Allegro, żeby było na przyszłość:
Firma nasza dba o to ,żeby przede wszystkim kierownice były obszyte tak jak tego życzy sobie klient. Profesjonalizm wykonania zapewnia iż kierownica niczym nie różni się od oryginału ,a dzięki możliwości doboru koloru skóry i nici ładnie komponuje się z wnętrzem auta.
Nawet kierownice ,które nigdy wcześniej nie były obszyte wyglądają jak zupełnie nowe ,są idealnie wykończone z tyłu ,a skóra nigdzie nie odstaje i nie przeszkadza w prowadzeniu auta.
Obszywaniem kierownic zajmuje się od 10 lat.
Kierownice obszywam zgodnie z oryginalnym obszyciem lub według indywidualnych życzeń.
Jeśli chodzi o kierownice z bicepsami takimi jak na fotce kierownicy BMW M-POWER zamieszczonej poniżej - są to oryginalne kierownice z takimi wypustkami jeśli macie pytania odnośnie możliwości ich utworzenia proszę o kontakt.
Skóry stosowane do obszycia są -- gładkie,--perforowane,--różnokolorowe --
Wysoka jakość wykonania,a skóra w 100% przeznaczona do wykonania tego typu usługi. Skóra będzie odpowiednio dopasowana ,przyklejona,a następnie obszyta nitką[nie jest to żaden rzemyk jest to nitka przeznaczona typowo do obszywania kierownic]
Kierownice obszywam również w aucie jeśli niema możliwości jej zdemontowania.
czas obszycia kierownicy w aucie około 4 godz;
Obszycie kierownic bajka ale wnetrza cos mi nie podchodza slabo ponaciagany material czesto ... Chyba swoja kierate odnowie tylko musze zapytac czy ma oryginalna skore bmw zeby sie od tapicerki za bardzo nie odbijala
_________________ SPRZEDAM DOSŁOWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
Chłopaki czyli mam rozumiec ze jak obszywac kierownice to u Pani Wioletty tak ? Wlasnie kupilem mt2 w taki bym powiedzial stanie 3+ mam nadzieje ze tchnie w nia nowe zycie i skóre
skoro temat odkopany, to dodam że też obszywałem kiere i było ok, choć przez kilka dni śmierdziała klejem czy czymś takim. Poźniej wysłałem gałkę do obszycia i wklejenia znaczka MT i tu zonk bo odesłali mi obszyta gałkę ze starym znaczkiem 1-5, gdy zapytałem co się stało z drugim pani wioleta powiedziała ,że jak był to się znajdzie i że zajmie się tematem. od 2 miesięcy cisza i brak znaczka, a jakby nie było to kilka złotych
mi niesmierdziała kiera jak mi przysłali a własnie jak obszywaja gałki i mieszki bo nie długo bede wysyłał swoje mam nadzieje ze tak samo dobrze jak kiere