a co ciekawsze to jak włączę silnik to tez mam zakłócenia tzn. radio reaguje na dodawanie gazu.
Mam to samo ale jest na tyle mało uciążliwe że sie tym nie przejmuje Jakby nie było to instalacja w tych autach ma kilkanaście lat więć ma prawo generować różne dziwne rzeczy
Cytat:
ja kupiłem niedawno "szumofona" Presidenta Johnny II ASC, jestem srednio zadowolony...
Widziałem właśnie ostatnio że antenka na klapie zawitała A ja mam starego Unidena 520 za grosze i działa wyśmienicie , nie narzekam
_________________ Tizianrot 324d E30 ==> była
Teraz kierowca czerwonej iSki
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2008-09-24, 18:34
kavka napisa/a:
Cytat:
ja kupiłem niedawno "szumofona" Presidenta Johnny II ASC, jestem srednio zadowolony...
Widziałem właśnie ostatnio że antenka na klapie zawitała A ja mam starego Unidena 520 za grosze i działa wyśmienicie , nie narzekam
no stary myslałem, że mnie przepuścisz na tym porąbanym skrzyżowaniu
u mnie nic nie szumi od strony auta, zainwestowałem w Presidenta, bo chciałem uniknac szumów -potem dopiero wyczytałem na www.cb-radio.pl , ze Johnnego II, trzeba wysyłać na przeregulowanie ASC do Częstochowy ... dziś namówiłem kumpla (też oczywiście BMW) na CB, ale już się nie strzelałem, tylko kupilismy proste MK3 za niecałe 200pln i jest o niebo lepiej niz z tym przereklamowanym presidentem (jak się wybiorę do Częstochowy, może zmienię zdanie, narazie lipa jak dla mnie - nie zawsze to co uznane, firmowe czyt.droższe jest lepsze)...
chciałem kupić jakieś stare porządne radio(według moich kumpli z ciężarówek, którzy siedzą na radiach od 20lat te nowe to porażka na max, nieporównywalne z tymi sprzed lat), ale nie chciało mi się wiecznie c\zatować na Allegro na jakąś okazje ....
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2008-09-24, 18:35, w caoci zmieniany 1 raz
no stary myslałem, że mnie przepuścisz na tym porąbanym skrzyżowaniu
No przecież puściłem Poza tym mogłeś chociaż kierunkiem mignąć bo nie widziałem czy czekasz tam na lewoskręt czy jedziesz prosto Ot małe nieporozumienie
_________________ Tizianrot 324d E30 ==> była
Teraz kierowca czerwonej iSki