Kurde, ja tam nawet o kasku nie to nie myślałem, ale zawczasu sobie kupie, i następnym razem pośmigam na torze. . . . . . . . . . . narazie jako kibic . . . . . . .
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719
No i po wszystkiemu Było super Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę, rady, rywalizację i przejażdzki
Do zobaczenia jak najszybciej. Postaram się poprawić
_________________ 90% kierowców uważa, że jeździ bardzo dobrze. Ty również?
Imprezka udana jak zwykle sporo ekip przyjechało na imprezę. Szkoda tylko ze pogoda z rana troszki odstraszyła kibiców ostatnio było ich więcej.Teraz przy kolejnej tej imprezie wezme udział swoim sedanem.
Pozdro
Pancin powiedział, że to my.. Zawodnicy stworzyliśmy super klimat, ale nie należy zapomnieć że to dzięki Wam.. Organizatorom cała ta zabawa miała miejsce. Dzięki Lukas i Pancin! Oraz wszystkim tym którzy przyczynili sie do stworzenia tak wspaniałej zabawy! Było super!
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Dokładnie, rewelacja, byłem pierwszy raz na takiej imprezie i wogóle na torze i jestem zachwycony. Pucharek zainkasowany wiec jeszcze bardziej się cieszę. Ze tak sie zapytam? Kiedy nastepna impreza bo ja już bym gdzies pojeździł . A właśnie kupa ludzi robiła fotki, gdzie one beda na forum?
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Ja byłem naprawde pod wrażeniem całej imprezy pomimo słabego autka, ale to nieważne i tak mi się podobała zabawa. Z tej okazji postanowiłem sie związać z Wami i zapisać na wasze forum. To dzieki Squad'owi i Golap82 znalazłem się na takiej imprezie i dzieki Wam jeszcze raz oraz wielkie podziękowania dla organizatorów. Do zobaczenia na następnej imprezie.
Przyłączam się do podziękowań , impreza rewelacja Lukas dzięki za przejażdżkę .
Filmiki już się sklejają , część z nich będzię za chwilę na youtube .
http://pl.youtube.com/user/gatunbmw
Ostatnio zmieniony przez gatun0 2008-08-16, 15:20, w caoci zmieniany 1 raz
A czy będą ogłoszone wyniki tutaj na forum? Zależało by mi na informacji o zawodnikach z miejsc 1 i 2 w klasie pierwszej, są tutaj na forum?
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car