Wysany: 2008-08-11, 10:24 Szukam lekkich 17" do E36
Prosze o rade lub o jakies informacje dotyczace mas felg aluminiowych dostepnych na polskim rynku. Felga ma miec 17" srednicy, szerokosc nieistotna , moze byc nawet 7" . Glownym wyznacznikiem jest masa i wyglad.
Nie wiem ile waza ori alpiny 17" wiec jakby ktos wiedzial to prosze pisac
_________________ Czy z młodych gniewnych pozostali juz tylko starzy wk...wieni?
Alpina 17"x8,5" - 9,6 KG Jest na niej parę grubych warstw lakieru więc jakby to wszystko ładnie zdrapac i pomalowac od nowa to może by wyszło 9,4
Zawsze mi sie podobaly.. Czyli te 8" musza byc troche lzejsze tylko nie beda mialy tego fajnego ranciku. Ale pewnie tez 9kg waza a ja szukam max do 8,5kg
_________________ Czy z młodych gniewnych pozostali juz tylko starzy wk...wieni?
Alpina 17"x8,5" - 9,6 KG Jest na niej parę grubych warstw lakieru więc jakby to wszystko ładnie zdrapac i pomalowac od nowa to może by wyszło 9,4
Zawsze mi sie podobaly.. Czyli te 8" musza byc troche lzejsze tylko nie beda mialy tego fajnego ranciku. Ale pewnie tez 9kg waza a ja szukam max do 8,5kg
Jak będe zmieniał opony to mogę zwazyc też 8kę.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
bmw motorsport 17x7.5 et 41 taki co mam w podpisie sa dosc lekkie ale mega mocarne i ciezkie do polamania (nowe szt w ASO to ok 2.7tys pln) sa z jakiejs lepszej mieszanki/stopu aluminium...