Yaku i Ty przeciwko mnie??
BMW rulz! bo BMW to cos wiecej niz samochody.. to jakis styl zycia, jakas grupa ludzi myslacych podobnie, jakis sposob patrzenia na motoryzacje itd. jak dla mnie przynajmniej
dla mnie najpiekniejszym widokiem bylo by mlode szczesliwe malzenstwo luzno ubrane (nie dres tylko sandaly i szorty) w najnowszym M5 Touring z dwoma rowerkami na dachu, w bagazniku torby na wakacje na nich czapeczka BMW SAUBER F1, w krajobrazie alpejskich serpentynek o zachodzie slonca w cieply letni dzien.. a nie jakis samotny koles zgigolo w garniturku w lambo, ferrari albo czyms podobnym pedzacym przez ulice wielkiego miasta...
ale to tylko moj prywany poglad
a dla mnie akurat wyjazd samochodem i ciaganie ze soba rowerow to glupota, i to jeszcze m5 jechac kilkaset kilometrow z bagaznikiem(w miare powoli zeby tych rowerow nie zdmuchnelo) tylko po to zeby sie pokazac w obcislych ciuchac i zrobic z 10 kilometrow tym roweremi spowrotem go zapakowac na bagaznik. glupota...
_________________ nie rób nic na siłę.weź większy młotek
GG: 6377445
Ostatnio zmieniony przez mareks 2008-07-08, 16:45, w caoci zmieniany 1 raz
dla mnie najpiekniejszym widokiem bylo by mlode szczesliwe malzenstwo luzno ubrane (nie dres tylko sandaly i szorty) w najnowszym M5 Touring z dwoma rowerkami na dachu, w bagazniku torby na wakacje na nich czapeczka BMW SAUBER F1, w krajobrazie alpejskich serpentynek o zachodzie slonca w cieply letni dzien..
tam juz niema serpenynek autostrady sa proste jak drut i mnustwo tuneli
problem polega na tym ze tym rowerem na dachy mozna zachaczyc o taki tunel i klops
dzwonek sie urwie albo siodełko przetrze
z tym cieplym dniem tez nie jest tak dobrze
temperatura na wysokosci 600-900 metrow a nawet w lato jest sporo nizsza niz po poludniowej stronie gór
i wcale nie jest tam tak milo
i co chyba najwazniejsze
jesli w takim rowerku przebijesz opone nie licz na pomoc nikogo kto powie do ciebie "guten morgen"
fakt zapomnialem o G-Power e60 M5 hurricane chcialbym przynajmniej sie tym przejechac..
Rafal: wrrrr nie czisz klimaciku moze nie trafilem z tymi alpami fakt ale jakies serpentyny eot
_________________ Sex jest jak BMW... Radość z jazdy...
Ostatnio zmieniony przez ahir 2008-07-09, 08:32, w caoci zmieniany 2 razy
dla mnie najpiekniejszym widokiem bylo by mlode szczesliwe malzenstwo luzno ubrane (nie dres tylko sandaly i szorty) w najnowszym M5 Touring z dwoma rowerkami na dachu, w bagazniku torby na wakacje na nich czapeczka BMW SAUBER F1, w krajobrazie alpejskich serpentynek o zachodzie slonca w cieply letni dzien.. a nie jakis samotny koles zgigolo w garniturku w lambo, ferrari albo czyms podobnym pedzacym przez ulice wielkiego miasta...
Ostatnio czytałem, że w PL mamy najmłodszych emerytów na świecie McLaren F1 rulezzzzzzzzzzz
Ostatnio zmieniony przez maaaad 2008-07-09, 12:08, w caoci zmieniany 1 raz