Pomg: 11 razy Doczy: 24 Gru 2006 Skd: Stalowa Wola/Kraków
Wysany: 2008-07-08, 01:04
Do E30 tylko i wyłącznie H1. Ten zestaw, który pokazałeś będzie dobry ale moim zdaniem powienieneś wziąć max 6000K-10000 świeci na fioletowo i bardziej widać Ciebie niż Ty widzisz. No ale to kwestia gustu. Sam mam 4300 i jestem bardzo zadowolony.
Tak myślałem że oznaczenie będzie takie samo jak zwykłej żarówki.
Tylko z tym żeby sprawdzić będę miał problem bo jestem w UK i tu chciałem kupić ten zestaw,
a moje E30 stoi w PL
Czy jeśli kupię palnik o innym oznaczeniu niż oryginalna żarówka to nie będzie pasował
PZDR.
Siemka panowie, właśnie jestem na etapie montowanie HID Xenon w moim E30. I tu pytanie. Czy ten kabel który się wpina w trzon żarwki H1 (żółty - to + bo na to wychodzi że ten brązowy zakończony okrągłą złączką to co się wpina obok żarówki tak jakby (brązowy) to - (minus)?? Powiedzcie jak możecie bo nie jestem na 100% pewien a jak pomyle plus z minusem to po palnikach Zazwyczaj było że czarny to minus a czerwony plus ale jak widac sa inne kolory.
to nie mozna miec xenona? a w sumie to jest ograniczenie w kandelach wszystkich swiatel
można mieć xenon w każdym aucie ale jest parę warunków aby sie władza nie czepiła spryskiwacze na światła i samopoziomawanie lamp z czujnikiem w bagażniku
Siemka panowie, właśnie jestem na etapie montowanie HID Xenon w moim E30. I tu pytanie. Czy ten kabel który się wpina w trzon żarwki H1 (żółty - to + bo na to wychodzi że ten brązowy zakończony okrągłą złączką to co się wpina obok żarówki tak jakby (brązowy) to - (minus)?? Powiedzcie jak możecie bo nie jestem na 100% pewien a jak pomyle plus z minusem to po palnikach Zazwyczaj było że czarny to minus a czerwony plus ale jak widac sa inne kolory.
ale sie czepiaja, co im to wogole przeszkadza, a mam pytanie, za ile mozna kupic zestaw HID jakis taki w miare? na zarowke H1
Ja zakupiłem zestaw żarówki 8000k lekki niebieski i 2x balast z przesyłką miałem 45 funtów. Montaż 5 minut a efekt świetny.Się nacieszyćnie moge
Różnica kolosalna.Ale muszę rozebrać klosze i wyczyścić
_________________ Silnik Stroker juz poskładany ...tylko jeszcze kilka dni
biale swiatlo to 4300 niewiele rozni sie kolorem od standartowych zarowek typu philips bluvision poza tym ze daje wiecej swiatla . ma to swoje plusy bo nie wzbudza zainteresowania panow w niebieskich tudziez srebrnych radiowozach
Skuteczniejsze jest swiatło jasne, im wiecej k tym barwa ciemniejsze i tym mniej widac. Kupiłem kiedys taki zestaw za 300zl i szczerze to po kilku miesiacach przygasła jedna lampa... swieciła ale tak jakby słabiej.. macie cos do polecenia?? jakis konkretny produkt który was nie zawodzi??