kiloff, yes ostetecznie jeszcze cos urwalem z ceny ranty troszke przytarte gdzieniegdzie ale mysle ze jakos sie to zrobi zeby sladu nie byly A co byles nimi zainteresowany ?
jedyna opcja to 215/35 jedyna sluszna pod wzgledem wizualnym czy pod wzgledem upchania kol bez przycierania ?
noname, są 205 ale cholernie ich malo tak samo jak 205
U ciebie 215 wyglada przyjemnie na 8 calach masz zdjecie na skreconych kolach z opona od przodu zeby bylo widac jak jest opona naciagnieta mocno ?
_________________ SPRZEDAM DOSŁOWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
hehe przeciez pisalem ze to forum jest ANTY-BALUUNOM
normalnie z zamiennika na te kolka powinienes zalozyc 225/40r18 i mialbys wszystko tak jak fabryka nakazuje... jak chcesz lans to tak jak wyzej 215/35 (nie masz co sie bac tego profilu, nie jest wcale tak zle)
bardzo chetnie 35 ale moje okolice sa tak dziurawe ze szok
[ Dodano: 2008-06-15, 21:59 ]
I po pierwszej przymiarce na tył samej felgi wyglada to malo optymistycznie wydaje mi sie ze bedzie trzeba podgiac ranty zeby nie przycieralo przy komplecie osob;/ niby 8 cali et35 ale podejzanie jakos to wyglada. Niestety na razie brak opony zeby sprawdzic dokladniej
no i dalej mysle nad szerokoscia opony Przy 215 jest jakis tam zarys naciagu jak patrzylem po zdjeciach ale przy 225 nie bedzie sladu po tym, dodatkowo boje sie przy tej szerokosci przycierki o rant, profil na pewno 40
Po glowie mi chodzi jeszcze 205 ale nie moge nalesc ZADNEGO foto z taka opona naciagnieta na 8 cali w 18 "
_________________ SPRZEDAM DOSŁOWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
w poprzednim e36 mialem Felgi borbety 18x8 ET 35 , felgi kupilem z oponami 265/35na tyle i przycieralo , po paru dniach wywalilem 265 i wsadzilem 245/40 i przy tej oponie na feldze 8 et 35 wogole nie obcieralo .