ech nie bede mówił że mówilem ale wiedziałem
obstawiałem zwyciestwo Roberta i udało sie
cieszee sie jak dziecko z pierwszego zwyciestwa Roberta i bmw oby tak dalej a reprezantacja .... no cóż..... jest jak miało być
Chciałbym tylko żeby to wszystko zmieniło sie wraz z następnymi meczami
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Polską reprezentację można po krótce scharakteryzować tak: dobra druzyna, ale za słaba na światową czołówkę.
Eliminacje eliminacjami, ale dopiero turnieje rangi mistrzostw świata bądź europy pokazują prawdziwą siłę drużyny.
austria musi pokonać niemcy, a my musimy pokonać chorwację 1 bramkę więcej niż austria
prościej:
aus-niem 1:0
pol-chor min 2:0
ale jak widać jak optymistycznie nie chcielibyśmy podejść do tych naszych meczów to nic nam nie sprzyja.
ale trochę było w tym naszej winy, sędzia odgwizdał 2 raz wolny za przepychanki, więc było wiadome że będzie się doszukiwał faulu, mogli z podniesionymi rękami bronić,a na pewno w 1 rzędzie nie podnosić koszulki przeciwnika
wiem że milion jest takich akcji w meczach i nic z tego nie ma,ale cóż piłka rzadko bywa sprawiedliwa
Piłka jest okrągła, a bramki są dwie...
Nie marudźcie tak na sędziego. Remis to wg mnie sprawiedliwy wynik. A dlaczego?
- bramka strzelona przez Rogera padła za spalonego;
- pierwsze 25 minut polaków to żenada i wstyd, Boruc uchronił od mega klęski.
Sędzie podejrzewam, że w przerwie meczu zobaczył swój błąd przy pierwszej bramce i na koniec szukał okazji do wyprostowania wyniku. Co mu też sie udało, przy ogólnym niezadowoleniu gawiedzi.
Sorry, ale z taką grą to lepiej niech odpadną teraz niż mają wyjść z grupy fartem, a później się skompromitować do reszty.
Niestety, ale są za słabi na europejską czołówkę.
Według mnie wizja raczej kosmiczna z wielu powodów:
1. Portugalia nie przegra ze Szwajcarią
2. Austria nie wygra z Niemcami
3. Holandia niestety nie wygra z Włochami
4. Grecja Szwecja raczej remis
Zgadzam się tylko z punktem 1, reszta nie trafiona - Holandia - Włochy 3:0 ; Grecja - Szwecja 0:2 , a z tak słabymi Niemcami i z tym co pokazali Austriacy w pierwszej połowie meczu z nami to wygrana Austrii jest jak najbardziej realna