Czemu tu się dziwić, że bmw to marka wieśniaków? - wczoraj na trasie W-wa - Otwock - Grójec - widziałem dwóch debili w beemkach. I powiem, ze wcale się nie dziwię opinii jaka maja samochody naszej ulubionej marki. Koleś w E36 bez koszulki oczywiście, z jakąś lufą wysmarowaną tapetą jadący - Wał Miedzeszyński -najpierw nie wyjechał normalnie z bocznej, tylko wyjechał na przeciwny pas i jechał obok sznura aut, a jadący z przeciwka musieli zjeżdżać na pobocze, potem ktos idiotę wpuścił i zaczął wyprzedzać, tak wyprzedzał, że autobus pełen ludzi z naprzeciwka zjechał prawie do rowu, bo ten mu nie odpuścił, a kierowca z busa chyba nie chciał nawet zabijac takiego szmatławca i tak kilka razy pod rząd...Wyciągnąłbym takiego z tego zafajdanego bordowego kebaba, rozebrał do naga i przywiązał na całe popołudnie do drzewa przy trasie A idiotka obok niego jeszcze się głupio cieszyła...
Nawet ludzie w służbówkach rzadko robią takie numery....
Jebut, dzisiaj 4h jazd miałem. Z Katowic do Krakowa sobie sypałem 140-150km/h.
Miny kierowców - bezcenne, jak wyprzedza ich L`ka. A wyprzedzałem non stop, tiry, busy i inne żółwie
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Po prostu Gościowi brakowało punktów i chciał zdobyć pełna talie 52
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Mariolko moim zdaniem nie jest to najgorszy sposób egzekwowania zaległych mandatów. Szkoda tylko, że w Polsce ograniczenia prędkości najczęściej nie są zbyt mądrze ustalone i ustawione w dobrych punktach.
Tak w ramach ciekawostek, może kogoś z forum to również dotyczy Niektóre gminy składają wnioski o odebranie prawa jazdy osobom, które nie chcą płacić alimentów. Moim zdaniem metoda bardzo dobra i w przypadku osób posiadających prawo jazdy na pewno bardzo skuteczna.
czy komus forum dziwnie działa mi nie za każdym razem laduje sie strona i wyskakuje że jest w budowie czy cos podobnego.pozostałe strony chodza bez zarzutu
no i zauważyłem że jeden temat zmienił swoje miejsce kto zgadnie o jaki temat chodzi
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Pomg: 3 razy Doczy: 19 Mar 2007 Skd: Borken DE / Warszawa
Wysany: 2010-04-01, 21:26
ciekawostka z mojego zycia
zlapali mnie na suszare miesiac temu i jak sprawdzali w kompie mialem cofniete uprawnienia o wrzesnia 2008, ale ze nie odbieralem poleconych to o tym nie wiedzialem, w miedzy czasie przejechalem bez uprawnien wiele tysiecy kilometrow m.in. po niemczech
ostatnio zdalem egzamin i dzis odebralem prawko
wiec jest sie czego bac, kolejny pirat drogowy wrocil do gry
a tak powaznie to przeciez nie bede jezdzil w zabudowanym 50km/h czy na dwupasmowce z pasem zieleni 60km/h bo ktos sobie wymyslil ze to jest na odcinku drogi wilanow-konstancin niebezpieczne
pozdrawiam jezdzacych dynamicznie i bezpiecznie
Pomg: 9 razy Doczy: 24 Mar 2009 Skd: Sanok/Rzeszow
Wysany: 2011-12-09, 21:00
Jako że już jest po "mikołaju" i napewno zdązyliscie się już nacieszyć swoimi zabawkami to pochwalcie sie, co wam mikołaj w tym roku przyniósł (albo co sobie sprawiliście na mikołaja)..
Ja jak co roku coś związanego z beemkami..