.Witam Mój znajomy z Koła Pojazdów Zabytkowych kupił ze złomowiska całkiem niezłe BMW 2002. Jest to auto w kolorze białym z niebieska kompletna tapicerka . Auto jest kompletne z wyjatkiem silnika w którym nie ma głowicy . Ma wszelkie detale wyposażenia : ramki , listwy ...........podobno tylko tylne lampy nie są oryginalne . Jeżeli nie pójdzie w "dobre ręce" czyli do osoby która autko spróbuje odrestaurować , skonczy jako auto w filmie , czyli zostanie rozbite w jakiejs mrożacej krew w żyłach scenie filmowej . Ten mój znajomy ma firmę odbudowującą samochody zabytkowe , firma jest polsko-niemiecka ............
Czy znalazł by sie ktos , kto za niewielka w efekcie kwote zechce kupic i odrestaurować to BMW .....................Zainteresowanym służę kontaktem , wszelkie informacje prosze do mnie na PW.
Stwierdziłem ,że umieszczenie takiej informacji w dziale "Sprzedam" byłoby mylące ,dlatego pozwoliłem sobie tutaj o tym napisać ............................Samochodu nie widziałem , informacje zamieszczam na prośbę kolegi z Klubu ...........Pozdrawiam - Heniek
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Ostatnio zmieniony przez BADYL 2008-06-29, 22:52, w caoci zmieniany 3 razy
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
........O cenie nic nie mogę powiedziec , mogę na PW dac każdej zainteresowanej osobie kontakt do właściciela samochodu , po prostu o cenie nie rozmawiałem , najlepiej jak zrobi to kazdy zainteresowany . Nic nie chcę sugerowac i nie chce byc "pośrednikiem" . Sądzę ,że tak jest najlepiej i po prostu uczciwie..........PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2008-05-28, 22:38
witam, piszesz o białym 02 z nieoryginalnymi lampami z tyłu tak?
jakiś czas temu stało to coś na allegro a lampy miało od poloneza wcale sie nie dziwie ze trafiło na złom...
....Witam ! Całkiem możliwe ,że to jest to to samo auto . Jutro będę się widział z jego właścicielem i będę robił zdjęcia . Jeżeli moje zdjęcia będą takie same jak te na allegro , no cóż , przecież to nie mój samochód , każdy zainteresowany moze sie wypowiedzieć . Wtedy tylko należy uznać , że cena ponad 1000 zł , jest mimo wszystko wygórowana . "Skundlone" auto znacznie traci na wartosci .
Dzięki serdeczne za link do Allegro , właśnie informacja jest najcenniejszym towarem.........PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
Pomg: 11 razy Doczy: 24 Gru 2006 Skd: Stalowa Wola/Kraków
Wysany: 2008-06-12, 01:42
Zobaczymy jak Twój będzie wyglądał za 25 lat
Pozdrawiam
Dyskoteka Poszukaj zanim napiszesz !!! Dopiero się ucze
Doczy: 03 Wrz 2007 Skd: Jaworzno
Wysany: 2008-06-13, 19:02
tylko w to autko też troszke kaski będzie trzeba wlozyć zeby to doprowadzic do stanu uzywalnosci i znaleźć jeszcze częsci do tego i pół silnika bo jesli sie nie myle to tam jeszcze gaznik jest
[mod] ortografia aż piszczy,wiem że internet i kawałek lenistwa,ale takie podstawowe słowa..
_________________ (:Dyskoteka-Błyskoteka:) (trytytki, Kartoflak, i ''cyniczny i rozwydrzony'') Borsk 2008
Ostatnio zmieniony przez center 2008-06-14, 10:25, w caoci zmieniany 1 raz
Pomg: 2 razy Doczy: 19 Cze 2008 Skd: Kaliszfornia City
Wysany: 2008-06-20, 18:11
Swoją drogą widać ,że jej obecny właściciel chce zbić na niej majątek skoro wylicytowana kwota 610pln na aukcji allegro nie wprzekroczyła ceny minimalnej-no ktośtu jest niepoważny