South dlaczego tak napisałeś?Trochę nieładnie.
Może kolega ma pieniążki na M5 i ma jeszcze więcej pieniążków na utrzymanie M5 i ma jeszcze,jeszcze... więcej pieniążków na ewentualne naprawy,bo nie są to nowe samochody(raczej większe przebiegi) i nie służą do niedzielnych spokojnych wyjazdów do kościoła,więc po kupnie coś tam zawsze się znajdzie do zrobienia.
Stekmen szuka już długo dobrej M5,pewnie się orientuje co i jak i może coś napisze?
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
W lublinie jest ladna granatowa z jasna biala czy szara skora... auto jezdzi po torze, lata bokami ale wlasciciel wie jak o nia dbac i wszystko jest robione na czas
w e34 m5 jest problem z regulacją luzów zaworowych,są regulowane płytkami i o ile sama wymiana płytek nie jest kosmicznie trudna to jest mega problem z kupieniem tych płytek.
moj kumpel z klubu tez szuka m5 i na prawde ciezko znalesc coś godnego uwagi.
widze ze kolega STEKMEN ma duzo do powiedzenia na temat mojego auta(a nawet go na oczy niewidzial)zazdrosnik !! co do regulacji zaworow zaden problem,jezeli chodzi o kupno plytek to proponuje serwis cena okolo 20 zł sztuka POZDRAWIAM http://www.realoem.com/bm...266&hg=11&fg=25
Ostatnio zmieniony przez zietas 2008-05-18, 20:07, w caoci zmieniany 3 razy
Akurat southOFheaven mam na M5 ale nie wiem czy to bezie kłopotliwy i ciężki w eksploatacji samochód, mam na myśli czy nie są wadliwe albo coś. Potrzebna Mi ona bedzie na weekend albo co 2 weekend.
[ Dodano: 2008-05-18, 20:11 ]
A ma ktoś moze jakis kontakt do tego wlaściciela M5 z Lublina?
zietas, wiesz szeroki gril w 93r?? szeroki grill z tego co wiem występował tylko już ze 6 biegową skrzynią... a to chyba miało miejsce jakoś od 94". Już ta rzeczy dyskwalifikuje auto, bo albo jest po jakimś wypadku, a jeśli nie to jest już nie orginalna co w przypadku M5 jest wazne, no i miala lakierowana maske
akurat szeroka morda w mojej emce to dzialanie niemieckiego maniaka,a nie wynik jakiegos unfala(niekupil bym tego wozu gdyby byl uderzony,osobiscie sciagalem zderzak przy wymianie peknietych spryskiwaczy halogenow)wiec wiem co mam!!!