Reaktywacja szóstki się im udała, ciekawe czy i z nowym M1 będzie tak samo. Na razie model studyjny, ciekawe jak będzie wyglądać wersja ostateczna, o ile w ogóle będzie
a Wy co o niej myślicie?
Osobiscie uwazam ze ma za duzo wspolnego z LAMBORGHINI. Jest moze ladna ale jak dla mnie jest zbyt krzykliwa i wyzywajaca.
_________________ BMW - Bóg Mnie Wybrał
Było: E34 520iA rok 1989 .........E30 320i rok 1988 .........E36 318is COUPE '92 mit sperre .........żona miała Forda Focusa .........E46 323 rok '98 .........E46 330Xi rok '00 .........E83 X3 3.0 (not powered by LPG) rok '04 .........E46 320D rok '05 .........E46 318i rok '99 .........E46 316i Compact rok '03 .........E46 330xi Touring 2002
Brakuje jej stonowania. Ale powiem Wam, że seria "8" też kiedyś wzbudzała kontrowersje (w swoich czasach) a do dzisiaj trzyma styl.
Więc może i dobrze, że jest bryła taka niecodzienna bo za 10 czy 15 lat będzie dalej na czasie.
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2008-04-29, 15:43
mmm śliczności ... jakby nie wyglądał mam nadzieję że będzie pogromcą McLarena F1
Co do stylistyki ... widac sporo akcentów poprzednika. Ma bardzo ładny tył i profil boczny jednak z kilku innych ujęć wydaje mi się że ma zbyt dużą powierzchnię czołową, maska powinna raczej zachodzić niżej ku przodowi ... ale na proflu bocznym wygląda miodzio. Chyba musze przywyknąć hehe ... i poczekać
Tu wygląda okrutnie ... w sęsie niedobrze
Ostatnio zmieniony przez SmasherE30 2008-04-29, 15:48, w caoci zmieniany 1 raz
Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2008-04-29, 19:00
Od concept cara do seryjnej produkcji daleka droga, pamietam jak były prototypy nowej szóstki wogóle nie zachwycały a teraz jest bardzo sensowny samochód.
Od concept cara do seryjnej produkcji daleka droga, pamietam jak były prototypy nowej szóstki wogóle nie zachwycały a teraz jest bardzo sensowny samochód.
dokładnie tak, też mi sie wydaję że model produkcyjny będzie trochę bardziej stonowany i jak to czasem bywa... na początku się nie podoba a póżniej jak się wszyscy przyzywczają to się nim zachwycają
po lewej jest ten nowy projekt, w środku słynne M1, a po prawej
A poprowej BMW TURBO, czyli protoplast BMW M1 z 1972 roku, był to pierwszy chyba projekt zespołu BMW M GmBh w roku założenia, czyli w 1972r.
Miał motor M10B20 turbo 280KM i dżwi otwierane do góry jak Delorean
natomiast nowa M1dynka na zdjęciu którep okazał Smash wogole mi się niepodoba, a link to artykułu się niewczytuje
[ Dodano: 2008-04-30, 20:19 ]
Stronka się wczytała .. hmmm lini boczna fajna, ale generalnie załamka
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Ta co pokazał Yaku jest mega, mogli by ją taką wprowadzić do produkcji
Bije wszystko na głowę, prawda?
Nizły konkurent dla "ałdi" i reszty
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30