W E30 tournig nie ma schowka na narzedzia pod klapa jak w pozostalych wersjach, z tego co wiem to klucze byly w jakims pokrowcu. Ma ktos jakies fotki takiego zestawu? I gdzie dokladnie bylo jego miejsce? W schowku po lewej stronie bagaznika, przy lewarku? Na allegro itp szukam tego juz od dluzszego czasu ale ani widu ani slychu. Czyzby az taki rarytas?
Ogolny, a ile sobie za niego zyczysz? Z tego co widze na Realoem wynika ze narzedzia sa te same co w pozostalych wersjach E30, wiec skompletowanie nie powinno byc problemem.
A moze ma ktos caly komplet na zbyciu?
Aha, prosba o fotki nadal aktualna, chetnie zobaczyl bym to cudo
patrząc na wykaz elementów na Real OEM to widzę ze i ja mam kompletny ten zestaw jest w takim właśnie pokrowcu ale wydaje mi ze nie specjalnie przewidziano na to w Trumnie jakieś "dedykowane" miejsce
PS. Sorry za OT ale jak już jesteśmy przy trumnach to jak macie gaśnice zamontowana i gdzie ;> ;>
[ Dodano: 2008-04-28, 17:05 ]
moj zestaw wyglada nastepojaca brakuje jeszcze drazka to klucza do swiec gdzies go ostatnio uzywalem i mi sie zapodzial na kazdym elemencie jest znaczek BMW wszyskie sa produkcji HEYCO
a wracajac do gasnicy to ja nie mam zadnych mocowan po fotelem (SportSitze mam) ani w bagazniku tym bardziej. Gdzie ja trzymacie u Siebie ?
W Vectrze miescila mi sie miedzy fotelem kierowcy a progiem ale w e30 tam nie wejdzie zeby nie wiem co.
[ Dodano: 2008-04-28, 17:06 ]
ps. sorki ze taka duza fota ale chcialem zeby wszystko bylo widac
Ostatnio zmieniony przez marekfl 2008-04-28, 17:00, w caoci zmieniany 3 razy
Dzieki za fotke Co to za klucz obok ucha do holowania? TO tez oryginal BMW? W coupe i sedanie nie przypominam sobie takiego.
CO do gasnicy, to ja woze w schowku w bagazniku po stronie pasazera, zwykla 1 kg gasnica miesci sie tam bez problemu. Oprocz tego woze tam zawsze jakas szmate, rekawiczki, latarke itp wiec nie lata po pustym schowku.
Dzieki za fotke Co to za klucz obok ucha do holowania? TO tez oryginal BMW? W coupe i sedanie nie przypominam sobie takiego.
CO do gasnicy, to ja woze w schowku w bagazniku po stronie pasazera, zwykla 1 kg gasnica miesci sie tam bez problemu. Oprocz tego woze tam zawsze jakas szmate, rekawiczki, latarke itp wiec nie lata po pustym schowku
Ten klucz co piszesz to chyba sam dorzucilem do tego zestawu jakos nie pamietam juz nawet