dzwiek jest piekny muzyka moich uszu radyjka chyba wogule nie słuchasz? szkoda zagłuszać silniczka,zapodaj jakies fajniejsze filniki a których cos bardziiej słychać i widać
ale furka respekt
_________________ BMW"Ona jest moją bronią,to moja duma i honor
Nie mam oprócz niej nikogo innego,jest moją ikoną"
ile razy wchodze w ten temat i patrze na to auto to robi mi sie mokro w majtach
m30 nie jest wcale taki ciężki w porównaniu do m20, dzisiaj w 2 osoby wkładaliśmy go na vana z full osprzetem..tylko skrzynia sciagnieta...łapy nadal bolą o kregosłupie nie wspomne
udzielilbys kilka porad ziomalowi w sprawie tego swapiku wiem ze to jest twoja tajemnica ja robie to chobistycznie bede wkladal teraz m60 b40 do swojej e30 glownie chodzi mi o lapy do silnika i rowne wywazenie go
Miałem dziś przyjemność być przewieziony białym potworkiem
Wrażenia bardzo pozytywne,mimo długiego dyfra przyspiesza b.dobrze.
Michał gratulacje,fajną masz zabawkę
P.S.Po czymś takim wsiąść do swojej słabowitej ety to ...
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Mialem okazje jezdzic czyms takim z 2,93 i ze slikami na tyle i powiem ze masakra... Na zwyklych kapciach nie ma jazdy...dopiero na cieplych slikach jest fajnie...
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
Dzisiaj (czyt. wczoraj w niedzielę) Michał znowu pokazał klase w swoim białym potworze (zdobył kolejny puchar do kolekcji). To kolejny przykład na to, że złożył przepotężny samochód i bardzo dobrze go ogarnia. Ja również miałem tą niebywałą przyjemność jechać tym masakratorem.
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
Ostatnio zmieniony przez Bandit 2008-03-10, 00:39, w caoci zmieniany 1 raz
jak mozesz to ogarnij jakis filmik jak to lata bokami;]
Michał raczej wykorzystuje "białą" do sprawnościówek i na 1/4 mili. Ja nie mam żadnego filmu z jego driftem.
Na youtube.com znajdź użytkownika gatunbmw. Możesz to zrobić poprzez wpisanie BMW Klub Łódź. Wyszukiwarka "pokaże" filmy z udziałem tego Klubu. Będą tam filmy gatunbmw, kliknij na tą ksywe i wówczas pokażą się filmy ze zręcznościówek (m. in. pod Carrefour) i tam wśród innych beemek możesz pooglądać dobrego kierowcę od tego bolidu i jego dobry samochód
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
Mialem okazje jezdzic czyms takim z 2,93 i ze slikami na tyle i powiem ze masakra... Na zwyklych kapciach nie ma jazdy...dopiero na cieplych slikach jest fajnie...
święta prawda
ale jednak zabawa zaczyna sie dopiero po przekroczeniu 4 tys obr i ok 50 km/h
wcześniej tylko walka z trakcją..
Witam fanow tego wymiatacza.
Czytajac 4 strony tego tematu zastanawialem sie o napisac, a raczej jak wyrazic uczucie zachwytu i niezlosliwej zazdrosci.
Bardzo podziwiam polaczenie BARDZO nie skromny silnik w BARDZO skromnie wygladajacej E30. NIe ma Show !
Skromna E30 w waskiej lampie. To nawet mniej niz skromna bo prawdziwego Germana mozna uznac za skomnego, poprzez zastosowanie oryginalnych podzespolow wizualnych.
BMW zawsze porownuje do kobiet.
E30 w MTII i na RSach to zdrowa, dojrzala kobieta ciut przed 40stka, a gwiazda tego tematu jest wrecz (bez urazy) malo atrakcyjnie wygladajaca kobieta niczym Katechetka w brazowych rajstopach i spudnicy po kostki-ale zadbana. Aha sa tez E30 z neonami i spoilerem typu Alfa - to angielskie malolaty w sobotnie noce ubrane w swiecace tandetne ciuchy jak tirowki.
OK nie wiem czy ktos zrozumial oj przekaz ale chcialem tylko wyrazic ze jestem pelen podziwu i uznania za stworzenie czegos co niby jest malo praktczne.
Jak ja gadalem z paroma gosciami o czyms takim 4.0 w E30 mi mowiono ze to auto tylko do jazdy na wprost, ze silnik ciezki i ze bede dostawal od E30stek z M54 i S50.
Mam prosbe do Michał540,
Czy muglbys nagrac jakis filmik z jazdy czysto cywilnej?
Jedziesz sobie wieczorowa pora, dojesza do Ciebie Calibra 2.5 V6 i jestem ciekaw jak szybko znika z lusterka wstecznego. Jka auto sie zbiera z dolu przy predkosci 120-140km.
Pozdrawiam
_________________ SPRZEDAM! E36 328i anglik-tanio
Azev A 4x100 16" i 17"na sztuki
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe