...to ja troche odkopie ten temat.Jak to jest z tym sciaganiem samochodu ze stanow na Litwe,moze jakies szczegoly?Jestem tym zywo zainteresowany.
Pzdr.Prosiak
przez polskę jest drożej niż przez niemcy ponieważ u nas jest podatek Vat 22% a w niemczech 19% , nie wiem jak jest na litwie, ja włąśnie sprowadzam auto z USA, obecnie jest pewnie gdzień na środku oceanu
przez niemcy czy litwe wpisujesz wartosc zakupu auta praktycznie jaka chcesz i nikt sie nie czepia a przez polske tragedia!!!!!!!!!!!!
też sie czepiają ale mniej , w niemczech przejdzie faktura 10 tyś $ za nieuszkodzone auto wartości 22-25 tys $ , w polsce już nie, ale to nie znaczy że niemcy puszczają wszystko jak sie patrzy, jak sie nagnie za bardzo to też są jaja
..jak mozesz Kujon to napisz mi co i jak i jaka firma przewozi ci auto,lub podeslij mi jakiegos linka.Tez mysle nad sciagnieciem auta z USA.
Pzdr.Prosiak
..jak mozesz Kujon to napisz mi co i jak i jaka firma przewozi ci auto,lub podeslij mi jakiegos linka.Tez mysle nad sciagnieciem auta z USA.
Pzdr.Prosiak
Orientujesz sie Kujon moze ile kosztuje przerubka swiatel i migaczy, bo wiem ze roznia sie z europejskimi wersjami i trzeba to przerobic, bo sa problemy z przegladem w Polsce..
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
Orientujesz sie Kujon moze ile kosztuje przerubka swiatel i migaczy, bo wiem ze roznia sie z europejskimi wersjami i trzeba to przerobic, bo sa problemy z przegladem w Polsce..
nie wiem , ja akurat sprowadzam auto które fabrycznie ma przystosowane lampy na rynek europejski , posiada również licznik w km/h