Czy przy zmianie ubezpieczyciela musze informowac go o szkodzie z mojej winy z poprzedniego oc? Maja jakis przeplyw informacji. Jezeli mam dwa samochody ubezpieczone w 2 roznych firmach, to czy ta druga firme tez informowac o szkodzie i placic wyzsza skladke czy siedziec cicho?
jak koniecznie chcesz informować to tylko tam gdzie była szkoda... ale nie lepiej zmienić firmę? przecież każda z tych firm to nic innego jak bandy złodzieji... po co jeszcze większą kasę pchać im w kieszenie??
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
Zglosilem do mojej firmy, ze spowodowalem szkode, bo nie bylo policji i teraz gdy skonczy mi sie oc to chce przejsc do innej ( w aktualnej zabieraj 20%) i nie wiem , czy informowac ich o tej szkodzie , czy pokazac poprzednia polise z pelnymi znizkami i nic im nie mowic.
Zglosilem do mojej firmy, ze spowodowalem szkode, bo nie bylo policji i teraz gdy skonczy mi sie oc to chce przejsc do innej ( w aktualnej zabieraj 20%) i nie wiem , czy informowac ich o tej szkodzie , czy pokazac poprzednia polise z pelnymi znizkami i nic im nie mowic.
Może być tak, że nowy ubezpieczyciel zażąda potwierdzenia na piśmie wysokości posiadanych zniżek od poprzedniego ubezpieczyciela.