Tutaj w rozmiarze 17' ale to jakies repliki, jak z ich jakością, warto wogóle ?
TYLKO ORGINAL... podrobki sa z bardzo kiepskich stopow (slaba wtrzymalosc) poza tym (nie wiem jak akurat te z linku) ale widzialem ze wykonanie wielu jest po prostu skandaliczne... niedorobki, nierownosci, kiepsko pomalowane itp (nowe a wygladaja jakby byly naprawiane w stodole przy uzyciu narzedzi z epoki kamienia lupanego)...
Na takich felgach miał moje auto poprzedni właściciel. Głównie chodzi o to żeby nic nie tarło, no i zastanawia mnie jak by się zmienił komfort (zawiecha zostanie seryjna).
no i zastanawia mnie jak by się zmienił komfort (zawiecha zostanie seryjna).
miedzy 15 a 17 lub 18 diametralnie... roznica miedzy 17 a 18 nie bedzie juz tak wielka... na seryjnym zawiasie po prostu bedzie bardziej dobijac/tluc bo nie bedzie juz profilu 60 czy 65 tylko 45 lub 40 i beda szersze opony...
Jak chcesz wiedzieć jaki komfort to przejedz sie ze mną przeciesz mieszkamy obok siebie Profilu poniżej 45 niepolecałbym. Dla mnie minimum to 45. Ale jak tam uważasz.
Wysany: 2008-03-31, 07:45 Sz. P. Barabus proszony do odpowiedzi :p
podepnę się do tematu, co by nie zakładać kolejnego postu o tym samym. Pytanko oczywiście do Barabusa
czy te fele plus dystanse 20mm podejdą do coupety (oczywiście e36)???
http://moto.allegro.pl/it...er_do_bmw_.html
_________________ ... umysły marne potępiają wszystko co przechodzi ich miarę ...
zajebiaszczo .... kolejna lekcja i dawka wiedzy, tutaj o ET
teraz pytanie, czy fele z Et10 podejdą do normalnego zawiasu i fabrycznych rantów w e36, bo tak jak napisałem wcześniej - zdaje mi się, że w opcji "szukaj" znalazłem gdzieś wspomnianą wartość ET dla e36 ( 20-45) ?
ale pomyłka ... he he te felunie mają zdaje się et 13
_________________ ... umysły marne potępiają wszystko co przechodzi ich miarę ...
Ostatnio zmieniony przez raven 2008-03-31, 17:38, w caoci zmieniany 1 raz
zajebiaszczo .... kolejna lekcja i dawka wiedzy, tutaj o ET
teraz pytanie, czy fele z Et10 podejdą do normalnego zawiasu i fabrycznych rantów w e36, bo tak jak napisałem wcześniej - zdaje mi się, że w opcji "szukaj" znalazłem gdzieś wspomnianą wartość ET dla e36 ( 20-45) ?
Będą wystawać poza nadkola.
Ostatnio zmieniony przez nitrus 2008-03-31, 17:41, w caoci zmieniany 1 raz
ja mam 8.5x19 z et 15 przod i wystaje niemilosiernie (trzeba bylo ostro wypychac nadkola) zobacz sobie w naszych smigielkach moje auto
a co do pasujacego ET to do e36 jest to w zasadzie od 30(35) do 45 (47) wszystko zalezy od szerokosci felgi i tego jaka opone naciagniesz
Podejdą te felgi do 316 E36 coupe? Rozmiar 16x7 et20
http://moto.allegro.pl/it..._felgi_16_.html
Bedzie to jakoś wyglądało? Auto będzie na zawieszeniu 60/40, kolor granatowy.
Mysle, że pod względem prowadzenia całkiem niezłe będą, ale auto jest mojego brata,
a jemu zależy raczej na wyglądzie. Ma ktoś może jakieś foty takich felg na aucie?
Opony planujemy 205/50 R16 Nankang NS-2 ( tata ma takie w Mitsubishi i nie narzeka).