Grażyna co prawda juz dawno po 40tce, ale swojego czasu była hohoho
P.S no bo ile mozna tylko o beemkach
zmstr [Usunity]
Wysany: 2008-03-17, 15:41
Ja wrzucam dresik, łańcuch, "jazda jazda" do radia i na 13-15 poluję Nie no dla mnie to takie 20-30 są ok, a że mi się ostatnio same poniżej 20 nawijają to już nic na to nie poradzę trzymam się tylko ostro bariery wyznaczonej przez kodeks karny
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dojrzale to sa dobre CYTRUSY i to najlepiej takie co dojrzewaja w slonku (np w grecji) a nie rwane zielone i dojrzewajace w "drodze"
smak pomaranczy zerwanej z drzewa ktora dojrzewala na slonku jest...
prawda jest taka poki jest sie mlodym to sie szuka starszej, a jak sie jest juz starszym to sie szuka dziewczyny w wieku swojej corki ale kobieta jeszcze zdrowa
_________________ BMW e46 328i touring
Vw T-3 Caravelle C 1.6TD
ma jeszcze w sobie mnostwo sexapealu nie ma co, jak gdzies tam przemyka przez telewizor to te umiejetnosci flirtowania az wyplywaja
kiedys powiedziala fajne zdanie i za to ja lubie:
"z biegiem czasu kobieta zaczyna dostrzegac roznice w plakaniu w Jaguarze albo na rowerze" to o tym czy faceci powinni miec kase
Witam !! No ale temat ..............No prosze i kto go jeszce załozył !!Odpowiedź jest prosta .............nie wiem jak Wy lecz ja nie lubie zielonych i kwasnych jabłek............
No a doswiadczenie w tej jakże delikatnej materii .....tez sie liczy....Zostawmy odpowiedź na te i inne pytania ..........Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
"z biegiem czasu kobieta zaczyna dostrzegac roznice w plakaniu w Jaguarze albo na rowerze" to o tym czy faceci powinni miec kase
Ona mi zawsze wyglądała na perfidnego ku......na i jakoś za nią nie przepadam. A to co powiedziała to było u Wojewodzkiego i brzmiało: "No chyba lepiej płakac w Jaguarze niż na rowerze" ładnie ją tam wtedy Kuba zjechał że sama się niczego nie dorobiła tylko zawsze była na garnuszku zamożnych mężczyzn... Zwykła blachara a zgrywa więlką damę
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2008-03-22, 18:15, w caoci zmieniany 1 raz
....Wyjatkowo łatwo w tym wątku zarobic ostrzezenie ...............No bo nasuwa mi sie znów znane ogólnie powiedzenie ,że nie długośc lecz technika ...................da Ci przyjemność zadowolenia przy minimum wysiłku fizycznego i umysłowego...........................Celowo nie rozwijam dalej jakze "twórczej" mysli .............by nie "zarobic" narty.............Sądzę jednak ,ze doświadczenie i "długoletnia" praktyka zawsze będą miały przewage nad młodzieńczą zmysłowością......................Pożyjecie , zobaczycie , to trawestacja znanego rosyjskiego przysłowia.................PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
............Przepraszam , ale może Łukasz ma rację i jego sugestie są słuszne ????Też myśle , ze doświadczenie i "umiejętnosci" dają większą satysfakcję ..................Ale , przyznaję to kwestia gustu .............Pewien mój kolega ze studiów ( niestety juz nieżyjący ) zwykł mawiać..............."jeden lubi pomarańcze , drugi jak mu nogi śmierdzą"............Sorry za skojarzenia , but life is brutal.......................PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz