No fakt gleba niezła, ale obadajcie rarytasik pod tylną tablicą rejestracyjną, nie widziałem jeszcze na żywo takiej dokładki do wąskiej.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
to samo chce zrobic juz nie długo ze swoja tylko ze chciałem zostawic m techa nie wiem jakby mi to wygladało .mtecha pomalowałbym chyba wtedy na czarny mat .ma ktos ochote zrobil VT bo ja nie kumam jeszcze za bardzo
a co to niby za rarytas pod rejestracja ta plastikowa blenda to nie kazde e30 to ma
z wygladu te amerykanskie zderzaki to porazka po całosci.wie kto dlaczego tam takie dawali
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
to samo chce zrobic juz nie długo ze swoja tylko ze chciałem zostawic m techa nie wiem jakby mi to wygladało .mtecha pomalowałbym chyba wtedy na czarny mat .ma ktos ochote zrobil VT bo ja nie kumam jeszcze za bardzo
a co to niby za rarytas pod rejestracja ta plastikowa blenda to nie kazde e30 to ma
z wygladu te amerykanskie zderzaki to porazka po całosci.wie kto dlaczego tam takie dawali
Takie mają przepisy homologacyjne dotyczące aut że zderzaki muszą zamortyzowac zderzenie przy prędkości 20km czy coś takiego...
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
obadajcie rarytasik pod tylną tablicą rejestracyjną, nie widziałem jeszcze na żywo takiej dokładki do wąskiej.
A ja mam taką blende pod rejestracje do wąskiej lampy Kupiłem od znajomego którego kuzyn sprzedawał e30. Etrzeydzieche ktoś kupił do katowania a po 2 tygodniach pojawiła się na części na allegro ... zółta 323... Pewnie blenda została by wywalona na śmieci, a tak leży u mnie i czeka , może trafi sie kiedyś wąska lampa
Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2008-03-30, 00:12
rdza byla by bardziej pomaranczowa ale efekt i tak jak dla nie piorunujący borbet t tez mi tu nie pasuje.
tak na marginesie wiechu pokazywla mi jak ze 4 misiace temu myslalem ze juz ja wrzucil na forum
co do dokladnki to albo jestem za bardzo % albo takie dosatawaly e30 po 85 roku bodajrze
_________________ "Diabeł tkwi w szczegółach"
Ostatnio zmieniony przez Tomek3er 2008-03-30, 00:14, w caoci zmieniany 1 raz