BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Rodzynek na allegro e30 M3
Autor Wiadomo
maciek e30 

Pomg: 1 raz
Doczy: 26 Gru 2006
Skd: WAWA
Wysany: 2008-03-16, 23:12   Rodzynek na allegro e30 M3

Wygląda nieźle i cena nie jest zbyt wygórowana, ale można tylko pomarzyć :cry:

http://moto.allegro.pl/it..._m3_unikat.html

Gasper 
Powered by BMW

Pomg: 13 razy
Doczy: 14 Pa 2004
Skd: Berlin&Kargowa
Wysany: 2008-03-17, 00:56   

Ja sprzedając spodnie na allegro mam 3 razy bardziej obszerny opis przedmiotu niż ta m3. Zarówno cena, jak i tekst pod zdjęciami odpycha kogoś, kto ma odrobinę pojęcia o takich rarytasach.

Jacek E30 
em pała E30

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2008-03-17, 08:56   

Czyli jak bede chciał obejrzeć to muszę jechać aż do Anglii :lol:

zmstr
[Usunity]

Wysany: 2008-03-17, 14:15   

Gasper napisa/a:
Ja sprzedając spodnie na allegro mam 3 razy bardziej obszerny opis przedmiotu niż ta m3. Zarówno cena, jak i tekst pod zdjęciami odpycha kogoś, kto ma odrobinę pojęcia o takich rarytasach.

a i samych zdjęć też nie pożałował ;/

kiloff 

Pomg: 5 razy
Doczy: 10 Lut 2006
Skd: Krosno
Wysany: 2008-03-17, 15:27   

podejrzewam ze jak ktos by byl bardziej zainteresowany a nie tylko gdybal to pewnie by dostal wiecej zdjec - jakby tylko poprosil .. ze do angli trzeba jechac ?? no coz .. moze w polsce tez daja eMczy za 30 klockow ..

prawda jest taka - jesli bym byl na kupnie takiego samochodu to pewnie juz bym byl w drodze do londynu .. bo nawet z tych zdjec ktore sa, widac ze 30 klockow warta napewno .. ale jesli ktos chce sobie tylko podyskutowac i ponarzekac ze nie ma opisu i zdjecia lewego przedniego kierunkowskaza .. no coz ...

www.system.mimbu.pl

zmstr
[Usunity]

Wysany: 2008-03-17, 15:44   

tu nie chodzi o to czy ktoś chce ponarzekać czy nie, ale koleś sprzedający to auto jest chyba bardzo pewny siebie że je pogoni w tych pieniądzach, skoro tak "się rozpisał" na jego temat. Chcąc coś sprzedać opisuję wszystko w jak najdrobniejszych szczegółach, żeby nie było niedomówień, ani setki pytań czemu tak a nie inaczej gdy ktoś przyjedzie obejrzeć, tym bardziej, że jadąc aż do Londynu po auto chciałoby się mieć jak najwięcej info i fotek na temat tego auta.

jaqub 

Pomg: 11 razy
Doczy: 22 Mar 2005
Skd: LUBLIN
Wysany: 2008-03-17, 16:23   

zmstr napisa/a:
tu nie chodzi o to czy ktoś chce ponarzekać czy nie, ale koleś sprzedający to auto jest chyba bardzo pewny siebie że je pogoni w tych pieniądzach, skoro tak "się rozpisał" na jego temat. Chcąc coś sprzedać opisuję wszystko w jak najdrobniejszych szczegółach, żeby nie było niedomówień, ani setki pytań czemu tak a nie inaczej gdy ktoś przyjedzie obejrzeć, tym bardziej, że jadąc aż do Londynu po auto chciałoby się mieć jak najwięcej info i fotek na temat tego auta.

jesli ktos kupuje takie auto to nie jako jedyne itp... wiec mysle ze nawet na pol godziny rozmowy przez komorke go stac...

southOFheaven 
Szydera:>

Pomg: 7 razy
Doczy: 18 Pa 2004
Skd: Płońsk
Wysany: 2008-03-17, 20:05   

jesli ja bym sprzedawal taki rodzynek to umiescilbym tylko zdjecia i nr telefonu do siebie :lol: i mimo tego klientow mialbym na peczki szczegolnie od 1zl i BCM :lol:

Kruczek 

Doczy: 23 Lut 2007
Skd: Orońsko
Wysany: 2008-03-17, 23:07   

stać Cię na emkę stać się zadzwonić...
nr gg podany, jaki problem prosić o więcej zdjęć ??

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2008-03-18, 08:23   

Jacek E30 napisa/a:
Czyli jak bede chciał obejrzeć to muszę jechać aż do Anglii :lol:

Jacek to w Twoim przypadku zdajesie żaden problem :D

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Doczy: 18 Kwi 2005
Skd: Sanok
Wysany: 2008-03-18, 08:27   

Wg. mnie koleś nie głupi to zrobił, jak by zamieścił 30 zdjęć i dał kolorowy opis to dostawał by po 10 maili dziennie typu: "proponuje panu za to auto realną cene 8tyś zł lub moge zamienić sie za prawie nowe Tico" W przypadku takiego opisu wieśniaki co nie wiedzą co to jest M3 nie będa zwracały uwagi na aukcje i faktycznie odezwie sie tylko ktoś kto będzie poważnie zainteresowany autem. Pozatym wiadomo jak jest, opis może być ładny, zdjęcia też a na żywo katastrofa...

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz
Ostatnio zmieniony przez Lord Lukasz 2008-03-18, 08:29, w caoci zmieniany 1 raz  

Kalina 

Doczy: 03 Maj 2006
Skd: zakopane
Wysany: 2008-03-18, 23:14   

ZNAJOMY JUZ JA OGLADAŁ I JEZDZIŁ . SAMOCHOD NIE BARDZO CHCE PALIC , LAKIER BARDZO ZANIEDBANY PRZEDNIE DRZWI WGIETE . DŁUBANE COS PRZY SILNIKU NIBY ZDZIERANY LAKIER Z DEKLA ALE NIE CHCE MI SIE WIERZYC . AUTO PONOC JA NA EMKE NIE CHCE JECHAC . CENA DO NEGOCJACJI KOLES MOZE SPOSCIC JEDYNIE 500 ZŁ . ZASTANAWIAM SIE NAD NIA ALE NIEWIEM CZY MAM GWARACJE ZE NIA DOJADE DO DOMU ......

Jacek E30 
em pała E30

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2008-03-19, 09:32   

Kalina napisa/a:
ZNAJOMY JUZ JA OGLADAŁ I JEZDZIŁ . SAMOCHOD NIE BARDZO CHCE PALIC , LAKIER BARDZO ZANIEDBANY PRZEDNIE DRZWI WGIETE . DŁUBANE COS PRZY SILNIKU NIBY ZDZIERANY LAKIER Z DEKLA ALE NIE CHCE MI SIE WIERZYC . AUTO PONOC JA NA EMKE NIE CHCE JECHAC . CENA DO NEGOCJACJI KOLES MOZE SPOSCIC JEDYNIE 500 ZŁ . ZASTANAWIAM SIE NAD NIA ALE NIEWIEM CZY MAM GWARACJE ZE NIA DOJADE DO DOMU ......

A łyżka na to nie możliwe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wiadomo za te cene przecież mozna kupić E30 M3 w stanie idelanym-co wy o tym nie wiedzieliście ?? ?? ??

adrian e30 
Reanimator

Pomg: 3 razy
Skd: Czernikowo k/Torunia
Wysany: 2008-03-19, 09:51   

hahahahahahaah tak tez myslalem... generalnie orientuje sie troszke w cenach czesci do m3 i doprowadzenie do stanu uzywalnosci takiego samochodziku wyjdzie jakies 50 tysi

BIERNAŚ 
FASOLA

Doczy: 07 Gru 2007
Skd: KONIN
Wysany: 2008-03-19, 20:11   

ja nie widze nic dziwnego ze dal tyle zdjec i taki krotki opis gosc jest konkretny i nie jest bajkopisarzem jak ktos sie orientuje co to za auto po co je opisywac gg jest podane numer komorki jestes zainteresowany stac cie to dzwonisz a ze stan jej pozostawia wiele do zyczenia to juz inna sprawa

adrian e30 
Reanimator

Pomg: 3 razy
Skd: Czernikowo k/Torunia
Wysany: 2008-03-21, 14:15   

to jest okazja na m3
http://cgi.ebay.it/BMW-M3...1QQcmdZViewItem

Piotr_1 
Tempiciel sekund

Pomg: 1 raz
Doczy: 11 Sie 2005
Skd: Bydgoszcz
Wysany: 2008-03-21, 15:10   

Jasnee... za taką kasę? Wygląda jakby była już trzeci raz malowana...
E30 M332 1991........ ....U__________\

misza 

Pomg: 4 razy
Doczy: 21 Sie 2005
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2008-03-21, 17:42   

cena pewnie taka ze to 2,5l ale za takie pieniadze zeby to miało taki srodek :? :? faktycznie wyglada na dobrze polerowana/malowana i te felgi.... wolałbym ori bbs

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2008-03-22, 10:38   

pierwszy raz widze taki lakier
glanzschwartz.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach