4" nie wejdzie bo mam bebny 7' razem 11' i et19 trzeba ciac , spawac i szpachlowac. a u mnie jest rolowane na max 10,5 idealnie na styk. bedzie dobrze zobaczycie nie zawiode was!!!! Juz nawet kasy nie licze , ale felgi wyniosa kilka tauzenow- naprawde warto!!
_________________ GERMAN OLD SCHOOL
www. felgen-man. pl
Montsrum Ale nadal twierdze e na tym juz sie jezdzic na codzien nie da
Da sie , tylko wymiana łożysk, przód-tył przy każdej wymianie oleju, lub częsciej , ale kto był w Tarnowie ten wie "Jak sie szlachta bawi, to kosztów nie liczy"
Da sie , tylko wymiana łożysk, przód-tył przy każdej wymianie oleju, lub częsciej , ale kto był w Tarnowie ten wie "Jak sie szlachta bawi, to kosztów nie liczy"
Kamil ma inne auto do jazdy na codzien wiec jemu to lotto Moze miec nawet walce 12 cali na obu osiach ...
no ranciki juz są. "PZDR. BARABUS DZIEKS" wygladaja o niebo lepiej niz na foto wyzej. Teraz tylko czekac na srubeksy od jubilera i skrecamy te kolosy!!!
_________________ GERMAN OLD SCHOOL
www. felgen-man. pl
Tak Kujon.Ty masz 10 cm w hammanie tylko tu jest caly trik stopniowanych rantów.One sie wydaja mega szerokie własnie przez te schodki po za tym błyszcza troche inaczej niż nawet hammany mega wypolerowane choc wiem że ty je wypolerowałes na mega połysk.Jedne i drugie zrobia kolosalne wrazenie.Widziałem teraz w akcji 3 calowe ranty u Hubertta ps.BMW i wyglada mega szeroko juz na nich.A jak wyjdzie na 3,5 cala rancie czy 4 calowym.Wole nie mysleć
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ostatnio zmieniony przez GERMAN BOY 2008-03-02, 18:58, w caoci zmieniany 1 raz
Nie no z tym moim rantem to wiadome była podpucha, Kamil wziął sobie mocno do serca tą nagrode z ostatnioego zlotu i bez walki jej nie odda , a puchar przechodzi co roku na kolejnego zwycięzcę