laminat wyjątkowo ciulowej jakości wystarczy zobaczyć na te własnie oznaczenia, żywica spieniona dziury wyłażą , masakra, taki spojler do niczego się nie nadaje bo nawet może odpaść podczas jazdy
duchX [Usunity]
Wysany: 2008-02-19, 17:32
Jak macie konta na allegro dojedzcie chama napisalem ze laminat to odpisal ze moja wiedza na temat BMW jest za niska skoro twierdze ze to podrobka
UWAGA
Z uwagi, ze docieraja do mnie maile typu "to nie jest oryginal" informuje iz spoiler jest oryginalny!
Slabo widoczne nr sa dlatego poniewaz spoiler byl malowany (oryginalnie spoiler jest koloru bordo-metalic),
wiec jezeli dla amatorów szybkiej jazdy jest to problem to trudno.
Spoiler zostal po samochodzie z wypadku, wczesniej zostal przywieziony z niemiec.
Jest to Oryginalny spoiler BMW 5 E34 ALPINA dla prawdziwych znawców i fanów tej Marki.
Ja też, ja też Pewnie w innych miejscach też są pęcherze, albo były i zostały zaszpachlowane, tylko w miejscu numeru seryjnego nie dał rady zaszpachlować dziurek, między literkami troche ciężko Przynajmniej ja tak to widze
trochę OT
możecie mi powiedzieć przy jakich prędkościach taki spojler /oczywiscie oryginalny/ zaczyna działać i klei auto do gleby i czy jest to odczuwalne ?
Wysany: 2008-02-21, 20:19
Mysle ze przy 100-120 zaczyna dzialac a docisk tylnej osi niewielki kilka kilogramow gdyby bylo wiecej wgniotlo by klape w miejscu mocowania
PS ten chlop z allegro zaczyna mnie irytowac chyba to kupie i zrobie sobie mala sprawe w sadzie za oszustwo
Chyba musze sie wylamac ale mi to nie wyglada na laminat... spojler jest dobrze wykonany rowny ma metalowe mocowanie na sruby do klapy a kazdy laminat jest klejony... poza tym z tego co wiem nigdy na zadnym laminacie nie ma oznaczen... dla mnie to oryginal. Poza tym zawsze ktos z wrocka moze podskoczyc zobaczyc...
duchX [Usunity]
Wysany: 2008-02-22, 06:51
Jak mialem stycznosc z laminatem to na kazdym bylo cos takiego jak numer i ewentualna nazwa ..... Jest ktos w stanie znalezc taki oryginal tzn zdjecie
AC Schnitzer ma napisy wytłaczane Alpina ma wtłaczane zapewne dużo łatwiej jest zrobić formę z oryginału AcS jest tylko jedno ale niema za dużo tych spojlerów na allegro , jak by to ktoś produkował pewnie było by tego więcej