A tak na serio to rozkrece je i poszperam za oznaczeniem plastyku bo na zewnatrz nie ma w wewnatrz tez nie widze chyba ze pod silniczkami
Czyli ogolnie najlepsza opcja to szpachla z wluknem szklanym??? Uzupelnic uvutek is zlifowac szlifowac i jeszcze raz szlifowac do uzyskania efektu idealnego ksztaltu??
Tylko co z tymi mocowaniami..... te 3 blaszki nagwintowane bym dorobil nie ma problemu tylko jak zrobic wytrzymale mocowania ktore sa poobrywane i brakuje ich.... tutaj szpachla nie da rady....
_________________ SPRZEDAM DOSŁOWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
Jeszcze jest jedna możliwość - są takie masy dwuskładnikowe klejąco-uszczelniające, dające się formować jak plastelina. Po ok. pół godziny od zmieszania się to utwardza i można wtedy doszlifować do ostatecznego kształtu. Podobno niektóre osiągają twardość metalu, chociaż akurat w to mi trudno uwierzyć W każdym razie kiedyś używałem takiego wynalazku do uzupełniania ubytków w plastikowych pojemnikach i działało. To, którego ja używałem nazywało sie PULSAR PLAST, ale pewnie nazw i producentów jest więcej. Jak masz jakiś luźny kawałek lusterka do eksperymentów, to może warto spróbować czy złapie.
Tylko co z naroznikami...... dolepic do nich kawalek szpachli albo tej masy a potem oszlifowac i podpilowac na odpowiedni ksztalt??
[ Dodano: 2008-02-23, 23:26 ]
z czego najlepiej dorobich nadlac uchwyty zeby sie dobrze na aucie trzymalo lusterko??
[ Dodano: 2008-03-06, 17:17 ]
Mocowania udalo mi sie dorobic z poxipolu Trzyma jak cholera A te grzybki to chce zrobic dzieki odcisnietej z modeliny formie, przylozyc do ubytku i zalac forme do pelna poxipolem i bedzie idealny ksztalt Naerozniki tez chyba ulepie z poxipolu a potem sie idealnie wyszlifuje na dany ksztalt.
Tylko niewiem co z tym brakujacym kawalkiem plastyku Malo tego rozebralem cale lusterka i nie moge nigdzie znalesc oznaczenia materialu z jakiego sa wukonane
Daja sie idealnie kleic klejami cyjanoakrylowymi i poxipolem Abs to nie jest chyba
_________________ SPRZEDAM DOSŁOWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA