Ja powiem tak! Denerwuje mnie juz to! Najpierw są teksty ze felgi nigdy nie bedą na sprzedaż! Potem aukcja na allegro a potem "pytanie do publiczności!" ! oczywiście na końcu i tak bedzie podpis, że tak zrobiłeś bo tak właśnie chciałeś i ze nie kierowałeś sie opinią innych! hmmmm....?? Czy aby tak sie juz nie działo? Jakas fatamorgana? zresztą nie moja sprawa! PS. Jak to nie jest działanie pod publike to ja nie wiem?! a co do feg to schmidty są żadsze!
Jak nie masz co robić panie TORS to się rozpędź i walnij głową w ścianę może ci pomoże, bo twoje zgryźliwe wypowiedzi już dawno przestały mnie bawić zazdrość to najgorsza rzecz jaka może spotkać człowieka... wejdź sobie na te twoje forum... i twojego kolegi i się tam wazelinujcie
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
mogę się tyle wazelinować moimi felgami ile mi się podoba i nic wam do tego, jeżeli wam to przeszkadza to jest taki przycisk jak IGNORUJ... ja właśnie go użyłem i już nigdy TORSa wypowiedzi nie będę musiał czytać ,
chłopak ma wyjątkowy wlew... jest takim pasjonatom, auto robi tylko dla siebie... aż żal tego słuchać
Ostatnio zmieniony przez BARABUS 2008-02-16, 23:12, w caoci zmieniany 1 raz
tors 100% prawdy A tak na marginesie barabus to, że ty masz święte przekonanie że każdy ci tych felg zazdrości (skąd ci się to bierze) to wcale nie znaczy że tak jest.
HEHEHE ZAŁÓŻ RS NA KOMBAJN
JAK RS-Y były pęknięte, to zostawiaj Schmidty, swoją drogą chyba w aukcji o tym nie wspomniałeś?????????
aukcja nadal jest na allegro , więc możesz sprawdzić czy wspomniałem, bo ile ja pamiętam to tak zawsze tak robię
chodzi mi o aukcje niemiecką
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Każdy ma prawo zmienić zdanie i pisać o swoich poczynaniach ile chce. W dodatku jak można nie zazdrościć takich felg w unikalnym rozmiarze 16'' 4x100. "RSy przejedzone..." dobre sobie. Ja w Bydgoszczy jeszcze nie widziałem. Równie dobrze przejedzony jest ferrari testarossa... chyba u cioci na zdjęciach.
no to będę szwabów podbijał do mojego minimum, czyli 1500
1.
Troche matematyki:
Od Reso chcesz 5800
Na ebay 1500
Euro u mnie w miescie jest po 3,52. 1500 euro kupia od Ciebie po powiedzmy 3,55 co daje 5325 zl od tego musisz odjac koszty hmm powidzmy 50 euro czyli ok 170 zl czyli za felgi dostajesz tak naprawde 5155 zl.
Co jak co ale wg mnie u nas w kraju powinies chciec troche mniej niz w Niemczech.
2.
Niemiec nigdy nie da tyle za felgi z Polski, to jest tak jak np. kupowlabys od kogos z Rosji, bedziesz bardzo nieufny i nie dasz az tak duzo. Dlatego jak cos sprzedaje w Niemczech zawsze z konta kuzyna. Nie raz sprawdzone.
P.S. Jak chcesz je sprzedac w Niemczech to pisz moge je wystwic z konta kuzyna.
_________________ Bylo:
E36 328 qpe '95
E30 325 m Tech II '89
Jest
E30 318 '91
E30 325 m Tech II '89
Ostatnio zmieniony przez Rafals 2008-02-17, 17:05, w caoci zmieniany 1 raz
Schmidty zostają, decyzja podjęta..... RSy nie jedne jeszcze będę miał, a Schmidtów już na pewno nie Nie wiem czy to że tyle już ich miałem, że tyle ich zrobiłem spowodowało ze ta felga jakoś straciła w moich oczach... muszę chyba odpocząć od RS
[ Dodano: 2008-02-17, 19:53 ]
...można zamknąć
Schmidty zostają, decyzja podjęta..... RSy nie jedne jeszcze będę miał, a Schmidtów już na pewno nie Nie wiem czy to że tyle już ich miałem, że tyle ich zrobiłem spowodowało ze ta felga jakoś straciła w moich oczach... muszę chyba odpocząć od RS
Jednak Schmity również pod młotek. Sorry ale ja juz nie nadążam..
..i jeszcze taniej niż RSy
Wiem, że na gwint się czaisz ale chyba nie tylko..
Pzdr
typowa zagrywka Barabusa, chyba już mało kogo to dziwi, cabrio też ma zostać do końca życia , a pewnie za 2-3 miesiące pojawi sie na alledrogo z ceną rzędu 25 tyś i tak w koło Macieju....
typowa zagrywka Barabusa, chyba już mało kogo to dziwi, cabrio też ma zostać do końca życia , a pewnie za 2-3 miesiące pojawi sie na alledrogo z ceną rzędu 25 tyś i tak w koło Macieju....
Dobra reklama nie jest zła ... szukasz hartge, schnitzera, M-technica itp i za każdym razem wyskakują na allegro aukcje barabusa...
kamil.k napisał/a:
dobra sciema nie jest zła tez czekam kiedy cabrio sie pojawi na allegro
jeżeli komuś z was wydaje się że dałem auto do lakiernika za taką kasę po to żeby później wystawić ja na sprzedaż to jesteście w błędzie
Wydaje mi się nie, a raczej jestem, pewien że to ty jesteś w błędzie.
To jest kwestia czasu jak cabrio będzie na allegro. Nawet widze już oczyma wyobraźni aukcję. Kilka fotek w odpowiednim plenerze (CZYT. KOMBAJN), 2-3 foty z gazety, i 2 foty samych felg przy budynku gospodarczym.
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-02-25, 16:23, w caoci zmieniany 2 razy
kamil.k napisał/a:
jeżeli komuś z was wydaje się że dałem auto do lakiernika za taką kasę po to żeby później wystawić ja na sprzedaż to jesteście w błędzie
To jest kwestia czasu jak cabrio będzie na allegro. Nawet widze już oczyma wyobraźni aukcję. Kilka fotek w odpowiednim plenerze (CZYT. KOMBAJN), 2-3 foty z gazety, i 2 foty samych felg przy budynku gospodarczym.
a ja ci powiem że nie mam powodu do wstydu ze pochodzę ze wsi, ci co mnie znają osobiście tylko wiedzą jaki jestem, a ty to sobie możesz tylko gdybać
kamil.k napisał/a:
a ja ci powiem że nie mam powodu do wstydu ze pochodzę ze wsi, ci co mnie znają osobiście tylko wiedzą jaki jestem, a ty to sobie możesz tylko gdybać
PRZECZYTAJ BARABUS JESZCZE RAZ TO CO NAPISAŁEM. Gdzieś napisałem że to wstyd być ze wsi Czasami nawet lepiej , można się przy samochodzi epogrzebać, jest gdzie. Niektórzy uważają że moje miasto to wieś
Żebyś zrozumiał o co mi chodzi:
-to że wcześniej czy później cabrio moim zdaniem będzie na allegro
-to że jak wystawisz ogłoszenie, aukcje, to pomimo, że już zwracali Ci uwagę, odnośnie drugiego planu na fotach to i tak je umieścisz.
Także barabus czytaj ze zrozumieniem.