wiosna idzie a auto nie kupione koledzy pomozcie. Troszke zawezamy parametry. Tylko coupe i Jednak bedzie 6 garow nie ma co przechodzic znowu przez te pierdziawki.
SZUKAMY 325,323, NO I WIEM ZE NIE REALNE ALE... 328 W PIENIADZACH DO 15 TYS PLN.
jedna uwaga, ta czarna z pierwszego linka skoro jest na tablicach z płońska, czemu stoi w kielcach? mieszkam i nie kojarze tej 325 w mtechniku..tutaj jezdza same szroty.
Ostatnio zmieniony przez southOFheaven 2008-02-10, 17:30, w caoci zmieniany 2 razy
widzialem ja. to jest m52?? jak sie te motory sprawuja bo m50b20 to slyszalem ze smok i nie jedzie. Ale auto jest ladne kurcze brakuje troche sary mlodemu
_________________ GERMAN OLD SCHOOL
www. felgen-man. pl
m52, jedzie w miare ok, co do spalania to mialem tylko na gazie - 12-13l LPG wiec podejrzewam ze PB bedzie kolo 10-11 ... ogolnie to pali to podobnie co i 323i, 328i .. jesli samochod na zywo rownie ladny to chyba wart kasy
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
widzialem ja. to jest m52?? jak sie te motory sprawuja bo m50b20 to slyszalem ze smok i nie jedzie. Ale auto jest ladne kurcze brakuje troche sary mlodemu
"slyszales".. w bmw nie jezdza najmniejsze silniki (np w e36 1.6, e34 2.0 itd)
beemka z linka jest bardzo ladna. pojechalbym z elektronicznym miernikiem grubosci lakieru skoro wlasciciel tak zachwala
kamil328 napisał/a:
"slyszales".. w bmw nie jezdza najmniejsze silniki (np w e36 1.6, e34 2.0 itd)
m50b20 to tez padaka... i nie ma porownania do wiekszych... ja mam po remoncie i niby kreci ok 9s/100km/h ale co to jest spalanie duzo wieksze niz w m52b28 wiec lepiej od razu wziac wiekszy motor...
znacie moze tego kolege z ogloszenia Nick mi jest znany tylko nie moge skojarzyc . Co myslicie o nim i o tym aucie tylko szczerze bo jest druga opcja. Zwroccie uwage na prawy kielich.