pewnie zaraz mi sie dostanie, ale nie wiem co Wy widzicie w tych bbsach? sa ladne,ale zadna rewelacja jak dla mnie,wiele ladniejszych jest. - dobra moja opinia,nie musicie krzyczec hihih
schmidty zostaw - sa kosmicznie piekne, jak dla mnie po prostu cudne
Spoko ja uwazam tak samo jak TY ze BBS totalny oklep aczkolwiek ladnie zrobione sa extra co nie ma wplywu na to ze jest 100 innych felg ladniejszych od BBS pozdro Barabus i restekpa za prace wlozona nad felami
a tak na powaznie to zostaw obydwa, zloz drugi komplet RS i pogon, a te zostaw, w razie czego poloz w garazu (kolo kombajnu) i niech leza - jesc nie wolaja, a na wartosci tylko zyskuja ..
a jesli juz musisz sie decydowac - to dla mnie RS-y kicha z jednego wzgledu - waskie
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
bbsy bywaja raz na jakiś czas na allegro
a Schmidtów nie widać i te właśnie bym zostawił są świetne
a jak mi by sie odwidziało za jakiś czas
to łatwiej będzie znaleźć wtedy bbsy niż byś miał szukać Schmidtów
takie moje zdanie
do klasyka to wydaje mi sie że ładniejsze te rsy będą chociąż te schmity też są ładne i jak koledzy powyżej rzadko spotykane , wybór należy do Ciebie ja bym zostawił i na gwint zarobił
tylko niewiem czy tam wycofasz aukcje, bo : "ukradziono mi z garazu", "sasiad zapil i wjechal w nie", "okazalo sie ze jedna z felg ma zadrapanie i wystawie ponownie", "pies osikal i wyblakly",
Oni i tak w 90% płacą przelewami (Uberweisung). Poprzez paypal masz w dodatku ryzyko że Cię ktoś oszuka w ramach ubezpieczenia. W aukcji musisz umieścić deklarację stanu felg (Zustand: perfekt) i wywal to powitanie Umożliw też odbiór osobisty to zwiększy wiarygodność. Podaj miasto.
Oni i tak w 90% płacą przelewami (Uberweisung). Poprzez paypal masz w dodatku ryzyko że Cię ktoś oszuka w ramach ubezpieczenia. W aukcji musisz umieścić deklarację stanu felg (Zustand: perfekt) i wywal to powitanie Umożliw też odbiór osobisty to zwiększy wiarygodność. Podaj miasto.
teraz już nic nie poprawie w opisie
mogę tylko coś dopisać
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
jakbym juz bez kitu nie mial czego polozyc na chleb dziecku to bym pogonil RSy... jesli byloby chociaz na maslo to zostaly by obydwa komplety maja spawany beben... poza tym szmity sa bardziej unikalne...
spawany w RSie bęben to prawie taka codzienność jak masło na chlebie , powaga, jak jeszcze nie pękł to jeszcze pęknie , najczęściej zaobserwowałem tą przypadłość w 16" a najmniej w 15"
Może to od tej dziwnej geometrii e30 z tyłu, tzw. negatywu jest za duży nacisk na środkowy rant.
od tego ze felgi te sa robione z duzo cienszego materialy niz normalne, dzieki temu sa lzejsze, ale niestety pekaja .. a to ze im wiecej cali tym czesciej - no coz nizsza opona i gorsza amortyzacja
myślę że najbardziej ma wpływ na pęknięcia niski profil opony, a po drugie tylko bębny pękają, bo ranty nie, rant się powygina jak maślanka i nie pęknie, a bęben się nie wygnie a pęknie
HEHEHE ZAŁÓŻ RS NA KOMBAJN
JAK RS-Y były pęknięte, to zostawiaj Schmidty, swoją drogą chyba w aukcji o tym nie wspomniałeś?????????
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30