Pomg: 3 razy Doczy: 19 Mar 2007 Skd: Borken DE / Warszawa
Wysany: 2008-02-12, 00:26
Pawel-e30 dzieki za madra wypowiedz.
Jestem wlascicielem tego auta.
Artykul to bzdura.
Kierowal moj trzezwy kumpel ktory obawial sie oparow po balecie...
Dziewczynie nie spadl z glowy wlos ani sie nie zadrapala, co widzac kumpel bo krotkiej rozmowie uciekl i poczekal az ja to zalatwie z policja.
Przyczyny wypadku 4- predkosc, slabe amory tyl, slabe opony i polska nawierzchnia "rajdowa"
Jeszcze raz- caly artykul oprocz zdjec to zero prawdy.
A kolezanka wogle nie jest zla, tylko sie cieszy ze dobrze sie skonczylo.
Nastepnym razem nie pozyczam komus auta na 195mm z tylu
Pomg: 3 razy Doczy: 19 Mar 2007 Skd: Borken DE / Warszawa
Wysany: 2008-02-13, 11:58
ale byl swiadek ktory nie mogl przebolec ze byla w BMW dziewczyna ktora sie nawet nie zadrapala i wezwal karetke
urocze.
oczywiscie zaden inny kierowca nie bedzie mial nigdy w zyciu wypadku, nie??
bo jezdzac swoim dieselkiem 50km/h cudem unika wypadkow z autami ktore go ciagle wyprzedzaja np moja sluzbowa panda 1.1
jak sie szybko jezdzi to raz na 10lat moze sie zdarzyc
mi tez sie zdarzylo walnac w barierke i zaraz potem w druga heh
Trzy lata temu na tym samym łuku w tym samym miejscu scigałem sie z jakas honda i o mały włos tak samo bym skonczył.Gosc poprostu zamiast odpuscic gazu troche w łuku piłował do konca a tak sie nie robi.jak zorientował że go juz rzuca na bok za pózno było na kontre.mi jakas siła powiedziała żebym zdjał na moment noge z gazu i przez to mam jeszcze bawarke a wlatywałem tam chyba 80-90 .tyle i z mojej by zostało.uwazac na ten łuk .jest zdradliwy zreszta tu o samą teorie jazdy tylnio napedowymi autami chodził tak naprawde.szkoda autka.opnki ,zawias i sliska nawierzchnia,troche brak umiejetnosci sprowadziło sie do tego.dobrze że kierowca wyszedł z tego.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ostatnio zmieniony przez GERMAN BOY 2008-02-17, 18:43, w caoci zmieniany 1 raz