Niezłe rolki!! Ja bym przymierzył tak jak są teraz, jakby nie pasowało to środek na srebrny albo czarny... Pokaż furkę na tych kołach to doradzimy ew. jakieś VT się zrobi
Witam.
Jak narazie to musze jeszcze dokupic jakies oponki na felgi.Co do koloru środka felg to zostawie tak jak jest albo polakieruje na srebrny.Zadecyduje jak zrobie przymiarke na aucie.Dzieki za opinie.
[ Dodano: 2008-02-02, 18:45 ]
Witam ponownie.
Dzisiaj założyłem felgi na samochód i szczerze powiedziawszy wolalbym gdyby środek był srebrny bo złoty jakoś mi nie podchodzi.Zresztą oceńcie sami...
Według Mnie srebrny środek wyglądałby o wiele lepiej.
[ Dodano: 2008-02-03, 22:43 ]
Mam prośbe.Czy mógłby któryś z was zrobic VT na czarnych i srebrnch środkach??
ZOSTAW ZLOTY jest super tylko jak zrobisz glebe to bedzie dopiero w tedy wygladac extra
Gleba jest już w planach tylko zastanawia Mnie jedna rzecz.Przednie felgi są równo z błotnikami i w momencie kiedy auto pójdzie niżej to możliwe jest że bedzie tarło.Zawias planuje 60/40 choc jeżeli chodzi o tył to dokładnie niewiem jak to bedzie z glebą bo już na m-tech zawiasie potrafi sobie przytrzec a felgi to 9cali ET26.Także mam problemik.
Gleba jest już w planach tylko zastanawia Mnie jedna rzecz.Przednie felgi są równo z błotnikami i w momencie kiedy auto pójdzie niżej to możliwe jest że bedzie tarło.Zawias planuje 60/40 choc jeżeli chodzi o tył to dokładnie niewiem jak to bedzie z glebą bo już na m-tech zawiasie potrafi sobie przytrzec a felgi to 9cali ET26.Także mam problemik
Nowy.Nie kombinuj.Ta felga jest spoko tylko dokładnie jak xeon powiedzial.rzuc ją o ziemie oczywiscie rozszerz błotniki zgłoś sie do Luka 332.Bedzie ładnie.Fakt że ten złoty jest nieco inny za mocny niż ten w e46 coupe bialej co high tech pokazał ale wydaje mi się że z dobrym obniżeniem one naprawde sie ładnie spasują.Idz tą drogą.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW